BANNER-QAFSHTAMA-790X90
banner 790x90
790x90 (2)

Rajon & Botë

Aktualitet
Posted On 1 Gusht, 2021
Dy persona në Rumani janë diagnostikuar me botulizëm, sipas Agerpres, agjencisë së lajmeve të vendit. Fundjavën e kaluar, një burrë u shtrua në spital në qytetin Arad dhe gruaja e...
Konsumatori
Posted On 1 Gusht, 2021
Disa kompani ndërkombëtare për ushqime dhe pije ndonëse kanë pranuar që pandemia ka rritur shitjet e tyre, ato gjithashtu shprehen që ka shkaktuar kosto më të mëdha për përbërësit, transportin...
Blog
Posted On 1 Gusht, 2021
Më shumë se 200 varietete të djathrave janë të mbrojtura nga Komisioni Evropian. Këto djathra sëbashku me ushqime të tjera cilësore janë të mbrojtura me etiketa dhe marka të cilësisë....
Show More Results
BANNER-QAFSHTAMA-790X90
banner 270x320
Please insert a Youtube video link or Vimeo link to content!Please insert a Youtube video link or Vimeo link to content!Please insert a Youtube video link or Vimeo link to content!Has no item to show!
Gif-Insifa--ok

Moti

Tirana AL

sky is clear

40°

5.55 m/s/13 %

Monday

37°

Tuesday

37°

Wednesday

37°