Menu

Coronavirus, dy vajzë të vogla me nënë nga Shqipëria, postera dhe fushatë sensibilizimi moral për Italinë në Cezena/ Foto

Vajzat që shikoni në foto ndodhen në Cesena, Rajoni i Emilia Romagna në Itali, një nga zonat e kuqe të shtetit fqinj, përsa i përket Coronavirusit. Dy vogëlushet quhen Viola e Virginia Tramonti, janë motra, me baba italian dhe nënë shqiptare. Prej pak ditësh, ato kanë rrezikuar shumë, bashkë me të ëmën, Monika Molloholli Tramonti. Dy vogëlushët kanë nisur një fushët sensibilizimi dhe dhënje kuraroje për qytetin e vet dhe mbarë Italinë, me qëllimin e kthimit të shpresës dhe gjetjen e forcës së njerëzve për përballimin e kësaj situate.

“Forca Itali. Gjithçka do të shkojë mirë. Në të ardhmen, do të jemi më të fortë”. Kështu shkruhet në posterat e vajzave të vogla, të cilat i kanë vendosur në qytet, ndërkohë duart e tyre janë si një “vulë” mbi bezet ku është shkruar.

Ndërkohë, nëna e tyre po punon si vullnetare për asistencen e të semurëve me Covid-19.

Qendra ALERT / Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed