Menu

Mashtrimi, ‘Gjirofarm’ tregton në Shqipëri qumësht të prodhuar e paketuar në Serbi

Qytetarët kanë ngritur alarmin për qumështin ‘Gjirofarm’, me bar kod të Shqipërisë mirëpo prodhimi bëhet në Serbi. Në një vëzhim të bërë në supermarkete në vend, vihet re se si produktet e qumështit, të kompanisë ‘Gjirofarm’, mbajnë bar kodin e Shqipërisë, por kompania e cila merret me përpunimin e qumështit dhe prodhimin e produkteve të saj ndodhet në Serbi.

Në paketimin e këtij produkti shkruhet: Prodhuar nga AD IMLEK

Me një kërkim të shpejtë në ‘Google’, rezulton se AD IMLEK është kompani fermere e cila prodhon qumësht dhe nënproduktet e tij për Serbinë. Ambalazhi i takon kompanisë së Shqipërisë “Gjirofarm”, ndërsa mbushja bëhet në Serbi me produkt nga kompania serbe “Imlek”.

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed