Menu

Vijon mbushja e bombolave të gazit në karburante, sa rrezikohen qytetarët

Shpërthimet e shpeshta, diegiet e banesave, që herë-herë kanë marrë dhe jetë njerëzish nga rrjedhjet e gazit, detyroi qeverinë, të paktën prej 4 vjetësh, që të ndalonte mbushjet e bombulave për përdorim familjar nëpër karburante. Por, kjo fushatë, e cila kthehet në vëmendje, saherë ka ndonjë aksident të tillë, zgjat vetëm pak ditë. E sot, shumë pika të tregtimit të karburanteve dhe gazit për automjete, vazhdojnë të mbushin bombula për konsum familjar. Në këtë pikë karburanti mbushen bombola për përdorim vetjak.
Kjo duhet të ndodhë vetëm në pikat e autorizuara të distribuimit të gazit për familjar, por duke qenë se fushatat janë pakditore, vetëm sa të shuhet një “zjarr”, nuk duhet të çuditeni, nëse zjarre të shpeshta, ndoshta dhe me viktima, do të ketë sërish në banesat e shqiptarëve, në restorante e vende të tjera.

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed