Menu

COVID-19, kontributi i Diasporës Shqiptare në Itali

Programi i IOM Albania “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në Zhvillimin Social dhe Ekonomik të Shqipërisë”, punon me komunitetet shqiptare në të gjithë Italinë. Konsulentët tanë në rajonet: Lombardi, Emilia Romagnia, Toscana, Piedmont, Lazio dhe në komunitetin Arbëresh janë dëshmitarë të ndikimit të #Covid19, si dhe të kontributit e madh të Diasporës Shqiptare në komunitetet lokale ku ata jetojnë. Z. Besmir Rrjolli , Konsulenti ynë për rajonin e Lombardisë, një nga rajonet më të prekura nga pandemia, sjell një përmbledhje të përgjithshme të situatës së Diasporës Shqiptare në Lombardi dhe kontributit të tyre.

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed