Në një mënyrë krejt ndryshe, Ecolog dhe Lazim Destani, ndihma ushqimore për mijëra familje në Maqedoninë e Veriut. Ja se si…

Kompania Ecolog International dhe filantropi Lazim Destani zgjedhin një mënyrë krejt të veçantë për të ndihmuar mijëra familje në Tetovë, në Maqedoninë e Veriut dhe komunat tjera përreth. Duket se, për të mos dashur qe t’ju çojnë pako në çdo … Vazhdoni me leximin e Në një mënyrë krejt ndryshe, Ecolog dhe Lazim Destani, ndihma ushqimore për mijëra familje në Maqedoninë e Veriut. Ja se si…