Menu

E keni parë imazhin e ri të EFSA? Ja parimet që paraqet brandi i ri i Autoritetit Europian të Sigurisë Ushqimore

Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) e ka nisur vitin 2023 me një identitet krejt të ri vizual, duke reflektuar se ku qëndron pas 20 vitesh mbrojtjeje të qytetarëve të BE-së nga rreziqet ushqimore dhe se si është pozicionuar për t’u përballur me sfidat e shumta në vitet në vijim.

Strategjia e EFSA 2027 tregon se, sa larg ka arritur ky autoritet gjatë 20 viteve të fundit. Jo vetëm që konfirmon angazhimin e tij për një qasje “One Health” për vlerësimet e rrezikut, duke mbrojtur konsumatorët, kafshët dhe mjedisin, por gjithashtu thekson përpjekjet që do të bëjë për të forcuar më tej transparencën dhe hapjen në mënyrën se si punon. EFSA kemi krijuar pamjen dhe logon e saj të re për të pasqyruar këto parime të rëndësishme.

Zbuloni më shumë rreth mënyrës se si e projektuam identitetin dhe logon tonë të re vizual dhe kuptimin që qëndron pas tijnë videon e mëposhtme.

Burimi: Efsa.eu

Qendra ALERT – Dedikuar Konsumatorit

Related Posts