Menu

Ecolog International mbështet stërvitjen e përbashkët shumëkombëshe “NightHawk 2021”

Ecolog International po mbështet stërvitjen e përbashkët shumëkombëshe “NightHawk 2021” në Danimarkë, si kontraktor i Agjencisë për Mbështetjen dhe Prokurimin e NATO-s (NSPA).

Kampi, i ngritur në 10 ditë është më i madhi që nga stervitja “TRIDENT JUNCTURE” në 2015 në Spanjë, të cilin Ecolog e mbështeti.

Mbështetja që iu ofrohet trupave të Forcave Speciale pjesëmarrëse përfshin ushqimin, prodhimin e energjisë, pastrimin, funksionimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës.

Ecolog është një partner i besuar prej shumë kohësh në NATO. Ecolog i ka mbështetur ata në misionet e tyre nëpër Evropë dhe detyra të tjera ndërkombëtare për dy dekada.

 

 

Qendra Alert – Alert.al

Related Posts