Menu

Eksperti i bujqësisë ngre alarmin: Do humbasim 100 mln $ në eksport, të na rrojnë diplomatët!

Prodhimi yne ne kete sezon nuk ka problem furnizimin e konsumatorit vendas, sepse vetem rreth 50% e ketij prodhimi konsumohet ne vend. Pjesa tjeter e prodhimit shkon per eksport, dhe nese ai ndalon kemi te bejme me nje humbje jo me te vogel se 100 milion USD. Vetem domatja e serrave arrin vleren e 40 milion USD eksport. Te na rrojne Atashehët Tregtar te emeruar ne ambasadat tona.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts