Menu

Enca në krahët e Beartit të “Për’puthen”? Këngëtarja nxjerr foton dhe e lë enigmë

Enca ndau ditën e djeshme me ndjekësit e saj një foto me një mashkulli dhe jo dosido, por duke u përqafuar. Portreti i tij nuk mundet të shihet, mirëpo ajo që vihet re është se është shumë i palestruar. Enca shfaqet me gjuhën jashtë, sytë e mbyllur dhe mjaft e lumtur. Nuk dihet ende se kush mund të jetë mashkulli që ka në krah, mirëpo ndjekësit e kanë një emër në mendje.

Ata mendojnë se mund të jetë Bearti i ‘Përputhen’. Nëse Enca ka zgjedhur Beartin për klip, mbetet të për tu parë, po ashtu, nese ai është mashkulli që i ka rrëmbyer zemrën. /TCH/

Related Posts