Menu

Filantropi Lazim Destani, në promovimin e librit “Mutter Teresa Ganz Nach” të autorit Dom Lush Gjergji

Filantropi dhe biznesmeni i njohur Lazim Destani mori pjesë në promovimin e librit “Mutter Teresa Ganz Nach” të autorit Dom Lush Gjergji. Ceremonia e promovimi u organizua nga Lidhja e Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani, ku nuk munguan edhe interpretimet e instrumentistëve Migena Begolli dhe Memela Alija si dhe soprano Dorina Porodini.

Statusi i plotë i filantropit Lazim Destani në Facebook:

Dje pata nderin të marr pjesë në promovimin e librit MUTTER TERESA GANZ NACH me autor Dom Lush Gjergji. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani kjo ngjarje kulturore u mbajt në hapësirat e Wirtschaftklub-it në Dyzeldorf.

Në ceremoninë promovuese të këtij libri me vlerë që i ofrohet lexuesit gjerman morën pjesë shumë krijues dhe artistë nga mbarë Gjermania.

Me interpretimet e tyre të shkëlqyera bukuri të veçantë i dhanë kësaj ngjarje instrumentistet Migena Begolli dhe Memela Alija si dhe soprano Dorina Porodini.

Related Posts