Menu

Findus tërheq nga tregu krahët e pulës për shkak të alergjenëve të padeklaruar

Autoritetet italiane në bashkëpunim me kompaninë Findus kanë tërhequr nga tregu një lot të produkteve të saj, të krahëve të ngrirë të pulës. Sipas asaj që raporton Il Fatto Alimentare (ilfattoalimentare.it), tërheqja ka ndodhur për shkak të prezencës së alergjenëve të qumështit të padeklaruara në etiketë. Për saktësim, prodhimi shitet në paketime prej 500 gramësh dhe me numra loti L110922A14 dhe me datë skadence në 30/04/2022.

Këto produkte janë prodhuar në Poloni dhe përkatësisht në kompaninë italiane C.S.I. Compagnia Surgelati Italiana Spa. Fabrika ndodhet në Poloni dhe marka e identifikimit është PL 30230501 ËE.

Siç ndodh zakonisht në këto raste, rekomandohet që personat që janë alergjikë ndaj nënprodukteve të qumështit apo laktozës dhe kanë intolerancë ndaj tyre nuk duhet të konsumojnë këtë lloj produkti.

Il fatto alimentare

Qendra Alert

Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed