Menu

Italia ndalon biskotat e kripura Despar

Marka e biskotave të kripura Bennet dhe marka Despar janë ndaluar në Itali për shkak të përmbajtjes me lëndë kimike që mund të kenë në brendësi të tyre. Njoftimi është publikuar në faqen zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë së Italisë.

Produktet janë ndaluar për shkak të prezencës së produkteve të huaja dhe kimike të titulluara në origjinal:

“Crackers Salato in superficie 500 gr”  – marka Despar.

Produktet e ndaluara i përkasin loteve të prodhimit 6031 – 6081, të prodhuara nga:

Nuova industria Biscotti Crich Spa in via Alcide de Gasperi 11 a Zenson di Piave, Treviso.

Gjithashtu për të njëjtat arsye është ndaluar dhe produkti: “Crackers Salato senza granelli di sale in superficie 500gr” që i përket lotit të prodhimit 6111 të fabrikuar në të njëjtin vend si më sipër.

Burimi: www.Salute.gov.it

Qendra Alert

alert.al

Related Posts