Menu

Kërkohet tërheqja e drithërave “Nuova Terra Cous Cous”, me prani të mustardës

Supermarketet kanë kujtuar një grup drithërash “Nuova Terra Cous Cous”, një burim i proteinave bimore, të cilat kontribuojnë në mirëmbajtjen e kockave, masës muskulore dhe fibrave. Shkak është prania e alergjisë së mustardës, e cila nuk deklarohet në etiketë. Produkti në fjalë i përket numrit të lotit L1021821 me jetëgjatësinë minimale të raftit 28/02/2023.

Coop informon se masa e rikujtimit prek vetëm disa pika të shitjes së rrjetit të kooperativave.

Si masë parandaluese, njerëzit alergjikë ndaj mustardës këshillohen të mos konsumojnë Cous Cous me numrin e treguar të tufës. Megjithatë, nuk ka rreziqe për konsumatorët që nuk janë alergjikë ndaj mustardës. (Il Fatto Alimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts