Menu

Kjo është loja më e famshme këtë verë

Loja ‘Pop It’ është një lodër ngacmuese dhe tërheqëse ku përdoruesit duhet që të shtypin në mënyrë të përsëritur topthat brenda dhe jashtë – e cila është shumë e ngjashme me mbështjellësin plastik me flluska që përdoret për të transportuar gjëra delikate.

Është një cikël që nuk mbaron, sepse pasi të keni mbaruar nga njëra anë, mund ta ktheni nga ana tjetër dhe të ri-filloni përsëri.

Pop It është shndërruar vërtet në një lojë shumë popullore sidomos edhe në TikTok me hashtagun #PopIt duke marrë më shumë se 2.5 miliardë shikime.

Dyqanet e lodrave në Mbretërinë e Bashkuar kanë marrë parasysh trendin në rritje duke blerë miliona Pop It për dyqanet e tyre.

Hayley Dolman, sipërmarrës në The Works, u shpreh për BBC se: ‘Kemi qenë protagonist të shitjeve fenomenale, duke shitur mijëra lojëra të këtij lloji çdo javë’.

 

Burimi: BBC

Qendra Alert

alert.al

Related Posts