Menu

Ermira Gjeci jep lajmin e mirë: Shqipëria fillon Dialogun e parë Kombëtar mbi Sistemin e Qëndrueshëm të Ushqimit

Zv/ministrja e Bujqësisë nëpërmjet një statusi në Facebook ka bërë me dije se Shqipëria ka filluar Dialogun e parë Kombëtar mbi Sistemin e Qëndrueshëm të Ushqimit.

Statusi i saj

Shqipëria fillon Dialogun e parë Kombëtar mbi Sistemin e Qëndrueshëm të Ushqimit.

Shpresojmë të arrijmë ndryshimin e sjelljes duke identifikuar sfidat e vërteta në sistemet ushqimore në Shqipëri, duke ndërtuar partneritet me palët e interesit ndër-sektoriale dhe të të gjitha niveleve, dhe duke promovuar edukimin mbi sistemin e qëndrueshëm të ushqimit, sigurinë e ushqimit dhe të ushqyerit.

“Nga ushqimi, të ushqyerit dhe shëndeti, te sistemet ushqimore të barabarta dhe të qëndrueshme në Shqipëri”.

Albania initiates first National Dialogue on Sustainable Food System.

Ëe hope to achieve the behaviour change by identifying the real challenges in food systems in Albania, building partnership ëith multi-sectoral and multi-level stakeholders and promoting education on the sustainable food system, food safety and nutrition.

“From food, nutrition, and health, to equitable, resilient and sustainable food systems in Albania”.

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed