Menu

Kikirikët me praninë e aflatoksinave përtej kufijve

Ministria e Shëndetësisë së Italisë raportoi tërheqjen nga prodhuesi të një grumbulli kikirikësh të pjekur me lëvozhgë të markës Alesto të Lidl sepse në një mostër produkti u gjetën gjurmë aflatoksinash përtej kufijve të lejuar. Paketimet në fjalë janë ato 500 gram me numër loti 19522P dhe jetëgjatësi minimale (Tmc) 07/2023.

Kikirikët e tërhequr me lëvozhgë u prodhuan për Lidl Italia Srl nga kompania Ciavolino Daniele & Figli Roma Srl në Romë. Si masë paraprake, kompania rekomandon të mos konsumoni produktin me numrin e treguar të lotit dhe jetëgjatësinë minimale dhe ta ktheni atë në pikën e blerjes Lidl për rimbursim. (IlFattoAlimemtare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed