Menu

Alarmi nga RASFF, ISHMT njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar!

Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar, në portalin RASFF (RAPID ALERT SYSTEM FOR FOOD AND FEED) me numër notifikimi 486603, për produktin “Gota Silikoni”, i cili pas kontrollit laboratorik të kryer nga ana e autoriteteve të ushqimit, Finlandë, ka rezultuar se paraqet nivel të lartë të migrimit të të përbëresve organikë volatile ( 1.6%), duke paraqitur risk serioz me ndikim në shëndetin e njeriut.

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT:

Emri i produktit: GOTA SILIKONI

Emri i produktit në etiketë: SILICONE SNACK CUP

MARKA :MUSHIE

Kategoria e produktit: MATERIAL NË KONTAKT ME USHQIMIN

Barkodi: 0810052461441, Art.2340124

——-

Njoftimi i kategorisë ALERT ndërkombëtar, në portalin RASFF (RAPID ALERT SYSTEM FOR FOOD AND FEED) me numër notifikimi 486603, për produktin “Pjata siliconi ”, i cili pas kontrollit laboratorik të kryer nga ana e autoriteteve të ushqimit, Finlandë, ka rezultuar se paraqet nivel të lartë të migrimit të të përbërësve organikë volatile ( 1.6%), duke paraqitur risk serioz me ndikim në shëndetin e njeriut.

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT:

Emri i produktit: PJATA SILIKONI

Emri i produktit në etiketë: SILICONE SUCTION PLATE

MARKA: MUSHIE

Kategoria e produktit: MATERIAL NË KONTAKT ME USHQIMIN

Barkodi: 0810052460536, Art.2320031

!!!KUJDES!!!

Konsumatorët që kanë blerë këtë produkt nuk duhet ta përdorin pasi është i rrezikshëm dhe ta kthejnë pranë pikës së shitjes ku e kanë blerë! (ISHMT)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed