Menu

Shpërthen listeria në sanduiçë dhe në panceta

Penny Market dhe Ministria e Shëndetësisë së Italisë kanë raportuar tërheqjen nga prodhuesi të sanduiçëve me salmon dhe majonezë nën markën Gli Allegri Sapori,  për shkak të pranisë së Listeria monocytogenes. Produkti në fjalë shitet në pako 140 gram me numra loti 22952-1 dhe 22952-2 dhe datë skadence 10.10.2022.

 

Imperal dhe Ministria e Shëndetësisë së Italisë kërkuan gjithashtu tërheqjen nga prodhuesi të një grupi pancega PGI Ariccia nën markën Iperal High Quality Selections për një mospërputhje mikrobiologjike. Produkti në fjalë shitet në pako 90 gram, me numrin e lotit V233557 me datë skadimi 14/10/2022.

Si masë paraprake, rekomandohet të mos konsumoni produkte me datat e treguara të skadencës dhe numrat e lotit dhe t’i ktheni ato në pikën e blerjes për rimbursim ose zëvendësim. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed