Menu

Alarmi për patetinat dhe fasulet, kërkohet moskonsumimi i tyre

Ministria e Shëndetësisë së Ialisë ka raportuar një rikujtim nga prodhuesi i një grupi patetinash të markës Viva Chips, për kontaminimin e vajit që “mund të shkaktojë kancer”-thuhet në njoftim. Produkti në fjalë shitet në pako prej 100 gram me numrin e grupit 237 dhe datën e skadencës (Tmc) 23/08/2023.

NaturaSì, nga ana tjetër ka rikujtuar një grup fasulesh, për praninë e mundshme të qelqit. Produkti shitet në kavanozë prej 300 gram me datën e skadencës Tmc 28/03/2025.

Si masë parandaluese, këshillohet të mos konsumohen produktet e raportuara. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed