Menu

Asgjësohen 14 ton ushqime, të pasigurta për konsum

AKU kryen 215 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar inspektimet për sigurinë ushqimore, si dhe monitorimet në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19.

Vijon të bëhet këshillimi dhe orientimi i disa Operatorëve të Biznesit Ushqimor për problematika të hasura në protokollet e sigurisë kundër përhapjes së COVID-19. Janë asgjësuar 14 ton ushqime me kërkesë të një subjekti , si dhe janë marë 27 mostra në total.

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed