Menu

Asgjësohen produkte të pasigurta dhe gjobiten biznese për tregtim të lëndëve të ndaluara

AKU kryen 299 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Gjatë inspektimit janë vendosur 2 masa administrative për tregëtim të produkteve plehruese dhe PMB të palejuara për tregëtim, si dhe është bërë bllokimi I tyre.

Janë bërë dy asgjësime prej 22.434 ton produkte ushqimore të konstatuara të pasigurta për konsum human me kërkesë të vetë subjekteve.

Bazuar Planit të Marrjes së Mostrave janë marrë 24 mostra për monitorimin e qumështit, si dhe në perime për monitorim pesticidesh.

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed