Menu

Djathi me Escherichia coli, kërkohet mos konsumimi i tij

Ministria e Shëndetësisë së Italisë ka raportuar rikujtimin nga prodhuesi të djathit “Fontina Dop” të markës Pascoli Italiani, për praninë e Escherichia coli, prodhues të Shiga toxin (STEC). Produkti në fjalë shitet në pako prej 250 gram, me numrin e grupit C037105286 dhe datën e skadimit 10/04/2023.

Si masë parandaluese, këshillohet të mos konsumohet djathi i kësaj marke, me datën e skadimit dhe numrin e lotit të treguar dhe ta ktheni atë në pikën e blerjes. (IlFattoAlimnetare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed