Menu

Midhjet ‘speciale’ tërhiqen për tejkalimin e kufijve mikrobiologjikë

Ministria e Shëndetësisë së Italisë ka raportuar tërheqjen nga prodhuesi të një grupi midhjesh ‘speciale’ ( Mytilus galloprovincialis ) të markës Effelle Pesca nga Spanja, për tejkalim të kufijve mikrobiologjikë. Produkti në fjalë shitet në rrjeta 1 kg me numër loti FL 335600 dhe datë paketimi 19.11.2022.

Si masë paraprake, personat që posedojnë ende midhjet me numrin e treguar të lotit këshillohen të mos i konsumojnë dhe t’i kthejnë në pikën e shitjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed