Menu

Përhapja e Listerisë në sallatat e paketuara të prodhuara nga Dole

Sallatat e paketuara të prodhuara nga Dole

Shitet me disa marka:

Dole

Kroger

Lidl

Produktet përfshijnë zarzavate të përziera, sallata, komplete Cezari dhe shumë lloje të tjera sallatash në thasë.

Produktet i përkasin paketimit të dates së prodhimit nga 30/11/21 deri në 01/08/22

Kodi i grupit të produktit fillon me shkronjën “N” ose “Y” në këndin e sipërm të djathtë të paketimit

Hetuesit gjetën llojin e shpërthimit të Listeria në dy sallata të ndryshme të paketuara të prodhuara nga Dole. Hetuesit po punojnë për të përcaktuar nëse produktet shtesë mund të jenë të kontaminuara. (Food Safety)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed