Menu

Pesticidet përtej kufijve në farërat e kuminës

Ministria e Shëndetësisë së Italisë raportoi se prodhuesi i dy tufave me farërat e kuminës ‘Jeera Whole’ e etiketuar Ali Babà përmbane pesticide përtej kufijve ligjorë. Produkti i interesuar shitet në qese prej 100 gram me kushtet minimale të ruajtjes 30/06/2024 dhe 01/07/2024.

Farat e përmendura të kuminës u prodhuan nga kompania Alì Babà në Indi dhe u tregtuan në Itali nga kompania Fresh Tropical nga Jaëad Srl.

Si masë parandaluese, këshillohet të mos konsumohen farat e kuminës me kushtet minimale të ruajtjes të treguara dhe të kthehet produkti në pikën e blerjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed