Menu

Prania e copave të plastikës në qoftet me perimet e ngrira

“Ikea” ka publikuar njoftimin për tërheqjen e një grumbulli qoftesh me perime të ngrira Huvudroll për shkak të rrezikut të pranisë së copave plastike në produkt. Paketimet në fjalë janë 1 kg me datë skadence 26/10/2022.

Zinxhiri suedez i dyqaneve raporton se është thënë se një grumbull i veçantë qoftesh me perime të ngrira Huvudroll, pako 1000 g është kontaminuar me copa plastike nga një linjë prodhimi e prishur. Prandaj, ne po rikujtojmë produktet e kësaj serie specifike.

Si masë paraprake, “Ikea” ju fton të mos i konsumoni qoftet me perime me datën e treguar të skadencës dhe t’i ktheni në çdo pikë shitje, ku do të rimbursohen plotësisht. (Food Safety)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed