Menu

Sërish kokoshka me prani pesticidesh, mos i konsumoni

Rikujtohen nga prodhuesi  një grupi kokoshkash të markës Nezin, për praninë e pesticideve përtej kufijve të lejuar nga legjislacioni evropian. Produkti i interesuar shitet në pako prej 3×100 gramë me numrin e lotit 22336 dhe datën e qëndrueshmërisë minimale 03/12/2024.

Kokoshkat të rikujtuara u prodhuan në Barcelonë, Spanjë.

Kjo nuk është hera e parë, pasi edhe në fund të prillit u rikujtuan disa lotë të kokoshkave të markës Snack Day, për praninë e klorpyrifos pesticide organophosphate. Këto kokoshka janë prodhuar nga kompania spanjolle Liven, edhe pse në dy njoftimet janë deklaruar objekte të ndryshme prodhimi. Si masë paraprake, këshillohet të mos konsumohen kokoshka me numrin e lotit dhe qëndrueshmërinë minimale të treguar dhe ta ktheni atë në pikën e blerjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed