Menu

Tre marka sallamësh të tërhequra, për shkak të rrezikut mikrobiologjik

Ministria e Shëndetësisë së Italisë raportoi një rikujtim nga prodhuesi të një grupi sallami sepse u zbulua prania e Salmonella spp. Produktet e interesuara shiten në copa prej 250 gramësh me datën minimale të qëndrueshmërisë 18/07/2023 dhe numrin e lotit L859 (1369), sa i përket sallamit Salumeo dhe lotit 99L1369, për atë të Salumificio Colombo Luigi.

Të dy markat e sallamëve u prodhuan nga Salumificio Colombo Luigi Srl në provincën e Lecco (shenja e identifikimit IT 1288 LCEE).

Ministria ka lëshuar gjithashtu rikujtimin nga prodhuesi të një grupi sallami të markës Mariga për praninë e Listeria monocytogenes. Produkti i interesuar shitet në copa prej 800 gramësh me numrin e lotit 41/2023.

Sallami i rikujtuar u prodhua nga kompania Mariga Giuseppe & C, në provincën e Vicenza (shenja e identifikimit IT 805L CE). Si masë paraprake, këshillohet të mos konsumohet sallami me markat dhe numrat e shortit të treguara dhe t’i ktheni ato në pikën e blerjes. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed