Menu

Krijohet “iLibri-Shqip”, aplikacioni për smartphone në iOS dhe Android, për shqiptarët në mbarë botën

Shqiptarët nëpër botë, tashmë kanë mundësi që të dëgjojnë me zë libra në gjuhën shqipe. Kjo, falë aplikacionit më të ri, të publikuar sot, “iLibri-Shqip”, i cili është i vlefshëm për telefona dhe tableta, si dhe për platformat iOS dhe Android.

Një i ri, shqiptar nga Maqedonia e Veriut ka krijuar aplikacionin “iLibri-Shqip”, platforma e parë mbareshqiptare për libra me Zë gjuhen shqipe (Audiobooks), e cila tani e pranishme për smartphones iOS dhe Android dhe mund të shkarkohet nga Apple Store apo/dhe Google Play. Në iLibri-Shqip do të degjoni libra të përzgjedhur të Historise së Shqipërisë, mbi figurat e njohura si heroi yne i madh Skenderbeu, Kanuni dhe Kultura e kombit në shekuj, si dhe librat me te perzgjedhur të letërsisë botërore të lexuar nga zërat mahnitës të aktorëve të Teatrit Kombetar të Tiranës. iLibri-Shqip pasurohet çdo ditë me kryeveprat e letërsisë shqiptare dhe botërore.

Alert.al

Related Posts