Kumbullat e thata janë gjithashtu të larta në lëndë ushqyese të tjera jetike, si kaliumi (i cili ndihmon në tretjen dhe presionin e gjakut) dhe vitamina të tjera kyçe si vitamina A, K, B-6, niacina dhe hekuri.

Qendra Alert/Alert.al