Menu

Falsifikimi i testeve Covid-19/ Zbardhen bisedat e rrjetit me 15 veta, flisnin me emra të rremë

Falsifikonin testet Covid-19 për udhëtarët që shkonin jashtë, por ranë në përgjigmet e policisë dhe u zbuluan. Nga të dhënat e përfituara deri më tani nga hetimi, ka rezultuar se përfituesit kryesorë të kësaj skeme mashtrimi, janë një rrjet me 15 veta, mes të cilëve mjekë, laborantë, agjencie udhëtimi dhe sekserë. Testet shiteshin në shuma që varionin 15 deri 25 euro pa iu nënshtruar egzaminimit laboratorik pacienti.

Kallëzimi

Denoncimi i falsifikimeve u bë nga Besnik Çullhaj i cili është administrator i shoqërisë “Genius Lab”.  Sipas tij, falsifikohen nga persona të paidentifikuar fletë të analizave të testit të Covid-19 me logon e laboratorit të tij duke vendosur barkode dhe të dhëna të rreme. Laboratori “Genius” kryen teste për covid-19 për shtetas të cilet i përdorin kur udhetojnë jashtë Shqiperisë. Për këtë fakt ai ka marre informacione nga individe por edhe nga policitë e vendeve të BE për shtetas shqiptar të cilët kanë udhëtuar në këto shtete duke përdorur fletë analiza me emrin e këtij laboratorit të cilat janë të fallsifikuara. Gjithashtu ai ka cituar edhe një episode për një ngjarje konkrete të dt.21 mars 2021. Kallezuesi thote se ky fenomen është shumë shqetësues dhe i dëmshëm për imazhin e biznesit të tij. Ndërkaq, edhe Frontex kishte informuar mbi grupe shtetasish shqiptar të kapur me këto dokumenta (teste) të fallsifikuara.

Hetimi

Më 21 qershjor 2021, është kontrolluar dyqani i shtetasit Ronald Karrica, ku jane gjetur dhe sekuestruar teste të plotesuara dhe bosh me logon e laboratorit Genius dhe Alnet. Edhe në koshin e mbeturinave të tij janë gjetur teste covidi të grisura pjesërisht me logon e laboratorit Genius Nga kontrolli i banakut ku ai punonte është gjetur dhe sekuestruar USB të ndryshme, një lap top i markes HP dhe njësia kompjuterike Dell ku mbas një këqyrje paraprake ka rezultuar se ka pasur materiale implikuese për  falsifikimin e testeve të covidit me logon e laboratoreve Genius dhe Alnet.

Por më me vlerë për hetimin ishte telefoni i Ronald Karricës. Gjatë këqyrjes whatsapp janë konstatuar komunikime me persona të ndryshëm të cilat i kanë kërkuar që t’i sigurojë teste covidi kundrejt pagesës për persona të tjerë të cilët do të udhetonin jashtë Shqiperise. Këta persona i nisnin Ronald Karrica foton e kartës së identitetit të personit, kohën e nisjes së tij, vendin nga do të kalonte dhe i kërkonin që t’i siguronte testin në dispozicion të tyre në afatin që klientët e donin.

Të ndaluarit nga policia

Personat e verifikuar për të cilët ka patur biseda implikuese janë personat si më poshtë vijojnë, (së pari renditen personat e kapur nga shërbimet e policisë gjyqësore) më të dhëna si më poshtë vijojnë;

1- Klodian Muharremi me profesion mjek laborant prane QSUT, i lindur me dtl. 14.12.1983, lindur dhe banues ne Tirane, kombësia me nr telefon 0696995344.

2-Eltjon Kola i lindur me dtl. 09.07.1984, banues ne Tirane, me nr telefoni 0686979496

3- Klodjan Krasniqi i biri Hamdi dhe Drita i lindur me dtl. 28.09.1979, lindur dhe banues ne Tirane, me nr telefoni 0699542345

4- Blerim Cibaku i biri Fejzi dhe Peme i lindur me dtl. 30.01.1976 banues ne Tirane, me nr telefoni 0676345272

5-Erlind Prenga. banues ne Tirane, me nr telefoni 0695555587.

6-Marinela Kalaja Mjeke prane kompanise FarmaNet, banuese ne Tirane, me nr telefoni  0692078462.

7-Artur Dani me dtl. 02.08.1976, banues ne Tirane, me nr telefoni 0676505577.

8-Alfred Cani me dtl. 01.03.1989, banues ne Tirane, me nr telefoni 0682384180.

9-Igli Çela inxhinier ne OShEE, banues ne Tirane, me nr telefoni 0694148124

10-Mario Bicja me dtl. 22.08.1988, lindur dhe banues ne Tirane, me nr telefoni 0684027777.

11- Xhuliano Senko me dtl. 20.11.1999, banues ne Tirane, me nr telefoni 0693170506.

12- Ervin Hoxha,  i lindur në. 18.07.1991, lindur dhe banues në Tiranë, me telefon numër 0685893779.

13-Tauland Kamberi i datëlindjes  15.04.1987 banues në Tiranë, Yzberisht me nr. telefoni 0684040585.
14. Eraldo Kalemaj i datëlindjes  22.05.1995 lindur në Fier dhe banues në Fier me nr. telefoni 0682031010.

15-Ermir Koci, i dtl.13.07.1980 lindur dhe banues ne Tirane.

Përgjimet e zbardhura

Theksojmë se gjatë kqyrjes së telefonit të organizatorit të dyshuar të kësaj veprimtarie të kundraligjshme në aparatin e sekuestruar të markës Samung Galaxy notë 10, me imei nr.358777101837202, me numër vodafonë 0692336235, nga kqyrja paraprake më me interes në aplikacionin ëhatsapp janë konstatuar komunikime me disa shtetas të tjerë të cilët i gjenin klientë organizatorit dhe më pas ata i ndanin fitimet sipas numrave për testet që kanë kryer.

Keshtu nga kqyrja ka rezultuar:

Telefoni eshte i markës Samsung Galaxy Note 10 me nr. IMEI :358777101837202 me kod hapje 1980. Pasi hapim telefonin , hapim menunë kryesore të telefonit dhe dalin të gjitha rubrikat.
Hapin rubrikën e mesazheve dhe në rubrikën e Whatssapit dhe shohim bisedën me një shtetase të quajtur:

1.Marinela Ë me nr.telefoni 0692078462 e cila e identifikuar në sistemin Deepsee figuron me emrin Marinela Kalaja ku i dërgon Ronit një kartë identiteti me emrin Besmir Murati dhe ku i thotë se dalja i duhet për nesër mbasdite (domethënë për datën 20.06.2021).

Biseda është si më poshtë vijon:

9/06/2021, 6:59 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
19/06/2021, 6:59 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
19/06/2021, 6:59 pm – Marinela Ë:
19/06/2021, 6:59 pm – Marinela Ë: daljen per neser mgjes
19/06/2021, 7:00 pm – Marinela Ë: mfal neser masdite
19/06/2021, 7:00 pm – Marinela Ë: se avioni e ka te henen mgjes
19/06/2021, 7:01 pm – Marinela Ë: Missed voice call
19/06/2021, 7:03 pm – Rmedia: Nesër për nesër darkë
19/06/2021, 7:13 pm – Marinela Ë: po
19/06/2021, 8:06 pm – Marinela Ë: mos ma harro
19/06/2021, 8:06 pm – Marinela Ë: te lutemmm
19/06/2021, 8:21 pm – Rmedia: Po nisem
19/06/2021, 9:22 pm – Marinela Ë: Missed voice call
19/06/2021, 9:23 pm – Marinela Ë: o roni te lutem
19/06/2021, 9:23 pm – Marinela Ë: a do vonohesh shume.

2. Në kqyrje vazhdohet me shtetasin e quajtur Eltjon Kola Amc me nr telefoni 0686979496 ku që prej datës 21 prill e në vazhdim ka bisedda të vazhdueshme dhe shumë karta identiteti të cilët kërkojnë test Covid. Në bisedën e tij të fundit me këtë shtetas në datën 20.06.2021 në orën 12:35 Roni i thotë: me 10 Euro ose 1250 copa do i bëjmë deri në fund të gushtit. Thuj 25 ose 35 euro të tjerëve ose për mik me 2500 lekë. Biseda është si më poshtë vijon:

16/04/2021, 5:17 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
16/04/2021, 5:17 pm – Eltjon Kola Amc:
16/04/2021, 5:17 pm – Eltjon Kola Amc: Dalja sonte ne 19:30
16/04/2021, 8:26 pm – Rmedia: Hajde
16/04/2021, 8:27 pm – Eltjon Kola Amc: A esht gati
16/04/2021, 8:28 pm – Rmedia: Po
16/04/2021, 9:27 pm – Rmedia: IKA
16/04/2021, 9:27 pm – Eltjon Kola Amc:
16/04/2021, 9:29 pm – Eltjon Kola Amc: Me thuaj kur ta lesh aty
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 12:24 pm – Rmedia: Të dy njësob
21/04/2021, 12:24 pm – Rmedia: Njësoj
21/04/2021, 12:25 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:49 pm – Rmedia: Gati
21/04/2021, 8:49 pm – Eltjon Kola Amc: Erdha
23/04/2021, 6:39 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:13 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:13 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:14 pm – Eltjon Kola Amc: Dalja sot ne 8 te darkes
26/04/2021, 6:14 pm – Eltjon Kola Amc: Se nisen neser ne mjes
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:56 am – Rmedia: 28 me 29 ora 14 e 30
28/04/2021, 11:01 am – Rmedia: …
28/04/2021, 11:04 am – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 9:54 am – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 9:54 am – Eltjon Kola Amc: Po me 27 n dark ka ik
30/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc: Roni aman a ka shku te puna akoma
30/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc: Ai se esht duke prit ne dogan ai shoku
30/04/2021, 11:56 am – Rmedia: 27 në 21.40
30/04/2021, 11:56 am – Eltjon Kola Amc: Po
30/04/2021, 11:57 am – Eltjon Kola Amc: Aman ma co pdf
30/04/2021, 12:17 pm – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 12:21 pm – Rmedia:
30/04/2021, 12:51 pm – Rmedia:
27/05/2021, 1:37 pm – Eltjon Kola Amc:
27/05/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc: Ditlindja 12.07.2004
27/05/2021, 1:39 pm – Eltjon Kola Amc: Per sot ne oren 5:30 daljen
27/05/2021, 5:18 pm – Eltjon Kola Amc: Roni aman coje pak
27/05/2021, 5:18 pm – Eltjon Kola Amc: Se per 10 min vjen ne dyqan ai shoku
29/05/2021, 4:02 pm – Eltjon Kola Amc:
29/05/2021, 4:04 pm – Rmedia: Kur
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia: Ti ka pagu lekët olsi
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:44 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahahahah
31/05/2021, 3:44 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:44 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahahha
31/05/2021, 3:45 pm – Rmedia: Të gjthë tu prenotu olsin mr e taku për borxhet
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia: Tani me aplikim tek e-albania
31/05/2021, 3:46 pm – Eltjon Kola Amc: Lene mos pyt
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:46 pm – Eltjon Kola Amc: Po dhe ka mundsi
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia: Zgjidh debitorin… tek menuja apliko për debimarrje
31/05/2021, 3:47 pm – Rmedia: Olsi po thot ça ka ky që qesh me vete
31/05/2021, 3:47 pm – Eltjon Kola Amc:
31/05/2021, 3:48 pm – Rmedia: Mreti
31/05/2021, 3:48 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:48 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahahahhahah me ke vdek
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia: O olsi
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia: Ta di që qeshim me ate
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:50 pm – Eltjon Kola Amc: E ka kuptu po se din se me ke po flas
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia: Mos ja trego
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia: Se është
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahhahahah
31/05/2021, 3:51 pm – Eltjon Kola Amc: I ka ik zari
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia: Po qaj me lot
31/05/2021, 3:52 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:52 pm – Rmedia: Tu rregullu lokalin olsi
31/05/2021, 3:53 pm – Eltjon Kola Amc: Tu e gadot
31/05/2021, 3:53 pm – Eltjon Kola Amc: Gadit
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:54 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:55 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:55 pm – Rmedia: Thuji olsit
31/05/2021, 3:56 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahah
31/05/2021, 3:57 pm – Rmedia: Edhe aty ku e ke lënë celularin ti,prapë Olsi po mundohet të ta marri me pidhsomllik.
31/05/2021, 3:58 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahaha esht i kapshem ta kap ne ajer
31/05/2021, 3:58 pm – Rmedia: Kujdes!
31/05/2021, 3:58 pm – Rmedia: Ika unë. Të fala
31/05/2021, 3:58 pm – Eltjon Kola Amc: Shnet
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
20/06/2021, 11:45 am – Eltjon Kola Amc:
20/06/2021, 11:58 am – Rmedia: Kur dalja
20/06/2021, 11:59 am – Eltjon Kola Amc: Nje sek
20/06/2021, 12:00 pm – Eltjon Kola Amc: 7:40pm e Ka sot fluturimin
20/06/2021, 12:00 pm – Rmedia: Ok
20/06/2021, 12:00 pm – Rmedia: Dje darkë për sot në mjes ora 10.12
20/06/2021, 12:01 pm – Eltjon Kola Amc: Ok
20/06/2021, 12:34 pm – Eltjon Kola Amc: A u bo dak
20/06/2021, 12:35 pm – Rmedia: Po
20/06/2021, 12:35 pm – Rmedia:
20/06/2021, 12:36 pm – Rmedia: Me 10 euro ose 1250 copa do i bëjmë deri ne fund gushtit. ok
20/06/2021, 12:36 pm – Rmedia: Thuji 25 ose 35 euro tjerëve
20/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: Ose për mik me 2500 lekë.

3.Klodian Muharremi me nr telefoni 0696995344 i shënuar në telefon me emrin KLSH ku në biseda të ndryshme i kërkon për të bërë tampona duke i dhënë orën e daljes dhe emrat e personave dhe emrin e laboratorit i përcaktohet nga ky i fundit. Bisedat janë si më poshtë vijon:

30/01/2021, 6:32 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
16/02/2021, 8:53 am – Rmedia:
16/02/2021, 8:53 am – Rmedia: Mirmjes
22/02/2021, 10:41 am – Rmedia: 🏋️‍♀️
05/03/2021, 10:27 am – KLSH: Per rripin
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Mi silll ke puna
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Dhe te jap ndonje gje
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Ok
07/03/2021, 4:16 pm – KLSH: Sa fotokopje jane
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: Legen
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: 😱
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: Lul basha e ka fajin
07/03/2021, 4:55 pm – KLSH: Ke puna
07/03/2021, 4:55 pm – KLSH: Ok
07/03/2021, 4:55 pm – Rmedia: Pffff
14/03/2021, 7:44 pm – KLSH: Missed voice call
18/03/2021, 11:52 am – Rmedia: Jam tu bo grafi ne filen
18/03/2021, 9:26 pm – KLSH: Ok
18/04/2021, 10:50 pm – Rmedia: Pasdite
18/04/2021, 10:50 pm – KLSH: Po
18/04/2021, 10:50 pm – KLSH: Drek
18/04/2021, 10:50 pm – Rmedia: Ok
19/04/2021, 11:12 am – KLSH: Ti kesh gati
20/04/2021, 3:25 pm – KLSH: Per kete burre e grua jane keto orare
20/04/2021, 3:23 pm – KLSH: Missed voice call
20/04/2021, 3:25 pm – KLSH: Missed voice call
20/04/2021, 4:22 pm – KLSH: Ja ti them
20/04/2021, 4:39 pm – Rmedia: …
20/04/2021, 4:39 pm – Rmedia: Id
20/04/2021, 4:39 pm – KLSH: Po ja te mi nisi
20/04/2021, 4:40 pm – KLSH: O vlla
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH:
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH:
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH: Per gjys ore me duhen te lutem me ben nderin me te madh qe te mbylle letrat e shpis
21/04/2021, 1:15 pm – Rmedia: Kartën tate
21/04/2021, 1:15 pm – Rmedia: Ma ço
21/04/2021, 1:16 pm – KLSH:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:51 pm – KLSH: Ta paca borxh se me ke mbaru hallin per zotin
07/05/2021, 1:44 pm – Rmedia: Gati e ke
07/05/2021, 1:52 pm – KLSH: Ok
07/05/2021, 1:52 pm – KLSH: Ja se do vi ta mare
07/05/2021, 1:52 pm – Rmedia: JAM TE PANORAMA
07/05/2021, 1:52 pm – Rmedia: PO PIJ BIRRE
14/05/2021, 11:54 am – KLSH: Ap dje ne oren 6 me sot ne oren 7
18/05/2021, 2:44 pm – KLSH: Beje se erdha
18/05/2021, 2:44 pm – KLSH: Per 10 min jam aty
21/05/2021, 12:05 pm – KLSH: Ap me dt 23 ora 11 i mengjesit
Dalja me dt 24 ora 12 i mengjesit
21/05/2021, 3:00 pm – KLSH: Aplikimi dje me dt 20 ora 6 i mbasdites dalja sot me dt 21 ora 7 i mbasdites
25/05/2021, 12:06 pm – Rmedia: Leandra hoxha
25/05/2021, 12:07 pm – Rmedia: Shife ça ka. Nqs ka doktorr aty të ta thotë se për ça bëhet fjalë.
25/05/2021, 12:31 pm – KLSH: Nuk ka ardh akoma
25/05/2021, 12:31 pm – KLSH: Keetu
25/05/2021, 1:01 pm – Rmedia: Po tani
25/05/2021, 1:01 pm – Rmedia: A ka ardh
25/05/2021, 1:21 pm – KLSH: Ja ta shof
25/05/2021, 1:34 pm – Rmedia: Shife ça ka
25/05/2021, 2:36 pm – KLSH:
25/05/2021, 3:28 pm – Rmedia: Si kanë dalë
25/05/2021, 3:28 pm – KLSH: Sjan keq
25/05/2021, 3:28 pm – KLSH: Po qeka me probleme me veshkat
25/05/2021, 3:28 pm – Rmedia: Aha
25/05/2021, 3:29 pm – Rmedia: Si do i bëhet
25/05/2021, 5:16 pm – Rmedia: Lali
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Të tha gjë diamanti i veshkave
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Nqs se ke pyet
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ma pyet pak
25/05/2021, 7:04 pm – KLSH:
26/05/2021, 1:17 pm – Rmedia: Ma kujtove…
26/05/2021, 1:18 pm – Rmedia: Diamantin
26/05/2021, 1:18 pm – KLSH: Po
26/05/2021, 1:18 pm – KLSH: Sme ka dhen prgj
26/05/2021, 1:18 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 10:30 am – Rmedia: Kur
27/05/2021, 10:34 am – KLSH: Duka certifikata
27/05/2021, 10:34 am – KLSH: Llogarit sikur e kan bo para dy javesh
27/05/2021, 10:37 am – KLSH: Fajzerin
03/06/2021, 1:31 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:31 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:32 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:32 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:33 pm – KLSH:
04/06/2021, 8:19 pm – KLSH: Ma nis pdf shikoje mire
04/06/2021, 8:29 pm – Rmedia: Gen
04/06/2021, 8:29 pm – Rmedia: Apo aln
04/06/2021, 8:30 pm – KLSH: Aln
04/06/2021, 8:30 pm – Rmedia: OK
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: O idjot
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: Ja nisa ate
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: Une
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: SKA PRB
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: OK JANE TE DYJA
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: PUQ
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: ME GENIUS NUK I KONTROLLOJNE
04/06/2021, 8:37 pm – Rmedia: SKANE DYSHIME
04/06/2021, 8:37 pm – KLSH: E di
05/06/2021, 9:29 pm – KLSH:
05/06/2021, 9:29 pm – KLSH: Dt poshte veja 21 prill
05/06/2021, 9:30 pm – KLSH: Sikurnka dal me dt 21 prill
06/06/2021, 1:41 am – KLSH:
06/06/2021, 1:41 am – KLSH: Ma printo pak kete
06/06/2021, 1:52 am – Rmedia: Nesër
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH: Mi bej nje printim dhe mi mbaj aty se do vi ti mare
12/06/2021, 11:36 am – KLSH:
12/06/2021, 11:36 am – KLSH: Ap dje ne oren 6 mbasdite dalja sot ne oren 7 mbasdite
12/06/2021, 11:36 am – KLSH: Me xhenius
12/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Ku je
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ma nis pdf
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ne shpi jam
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Hajde po dush
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Pim nje kafe
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ma nis se po pret
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Se harrova te them qe e du pdf
12/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Aha ok
12/06/2021, 12:42 pm – Rmedia:
12/06/2021, 12:42 pm – Rmedia: Erdha
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: A je tu ardh o majmun
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: O legen
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: O pler
12/06/2021, 1:09 pm – Rmedia: 1 min aty
12/06/2021, 1:09 pm – KLSH: Po po ti 1 min e ke 3 ore
12/06/2021, 1:12 pm – Rmedia: Te shpia jote
12/06/2021, 1:12 pm – KLSH: Dola
12/06/2021, 2:11 pm – KLSH:
12/06/2021, 2:13 pm – KLSH: Ap sot dt 12ora ora 1 i drekes
Dalja neser dt 13 ora 2 i drekes
Pdf
12/06/2021, 2:20 pm – Rmedia: Gen
12/06/2021, 2:20 pm – KLSH: Po po
12/06/2021, 2:41 pm – Rmedia:
12/06/2021, 3:36 pm – KLSH:
12/06/2021, 3:37 pm – KLSH:
12/06/2021, 3:38 pm – KLSH: Aty ku thot diarre renise ne peshe shtoi dhe epilepsi
14/06/2021, 4:20 pm – KLSH:
14/06/2021, 4:20 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH: Ap sot me dt 14 ora 1 i drekes
Dalja me dt 15 ora 2 e pak i drekes
14/06/2021, 8:44 pm – KLSH: Bei dhe te vi ti mare
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia: SHIFI
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: Ap me 14 ora 6 darkes
Dalja sot me 15 ora 7 darkes
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: Mi sill ke puna
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: Per 1 ore
15/06/2021, 9:20 am – KLSH: Al net
15/06/2021, 9:20 am – KLSH: I dua
16/06/2021, 4:59 pm – KLSH:
16/06/2021, 5:02 pm – KLSH: Aplikimi 20 maj
16/06/2021, 5:02 pm – KLSH: E dua karton
19/06/2021, 5:58 pm – KLSH:
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: Ap sot me 18 ora 6 mbasdite
Dalja me dt 19 ora 7 mbasdite
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: E dua leter me xhen
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: E dua nga ora 7 darke
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: Kete.

4.Biseda me Agjencia Blero ku pas verifikimit nga ana jonë rezulton të jetë shtetasi Tauland Kamberi me nr telefoni 068440585 në mënyrë të vazhdueshme pasi i dërgon kartat e identitetit i kërkon që të bëjë formularët e tamponëve. Porositja e këtyre të fundit vazhdon dhe në momentin që ky shtetas është i shoqëruar nga ana jonë. Bisedat do të vendosen bashkangjitur.

6/05/2021, 5:48 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
06/05/2021, 5:48 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo:
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo:
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo: Vllai
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo: Ma bej pak kto
06/05/2021, 5:49 pm – Agjencia Blerooo: Aplikim sot ne 11.00 pergjigja neser ne 10.00
06/05/2021, 6:13 pm – Rmedia: Gati
06/05/2021, 6:13 pm – Agjencia Blerooo: Ok do vij me vone
06/05/2021, 6:20 pm – Agjencia Blerooo: Ti marr une
06/05/2021, 6:25 pm – Rmedia: Ok
06/05/2021, 8:49 pm – Agjencia Blerooo: Thuj te dale mos ndalem une
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia Blerooo:
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia Blerooo: Mgjes me dark
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia Blerooo: Sot
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia Blerooo: Neser niset
25/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Vllai e ke bo ?
25/05/2021, 6:02 pm – Agjencia Blerooo: Missed voice call
26/05/2021, 12:00 pm – Agjencia Blerooo: Vllai mir je
26/05/2021, 12:01 pm – Rmedia: …
26/05/2021, 12:01 pm – Rmedia: Mirë
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia Blerooo:
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia Blerooo:
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia Blerooo: Sot mgjes me dark
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia Blerooo: Neser nisen
26/05/2021, 3:26 pm – Agjencia Blerooo: Jane gati vllai te kaloj ?
26/05/2021, 3:27 pm – Rmedia: Po
26/05/2021, 3:28 pm – Agjencia Blerooo: Ok per 30min jam aty
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo:
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo: Bisha
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo: Beje cik
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo: Me daten e sotme
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo: Mgjes dark
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia Blerooo: Neser ka nisjen
27/05/2021, 7:32 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 8:40 pm – Agjencia Blerooo: Missed voice call
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia Blerooo:
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia Blerooo:
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia Blerooo: Vllai
28/05/2021, 5:17 pm – Agjencia Blerooo: Beje sot brenda dite
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia Blerooo:
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia Blerooo: Te 3 kto mi bej gati vllai
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia Blerooo: Sot mgje me dark
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia Blerooo: Se ikin neser
28/05/2021, 5:30 pm – Rmedia: Faqja para
28/05/2021, 5:32 pm – Agjencia Blerooo: Si faqja pare
28/05/2021, 5:32 pm – Agjencia Blerooo: Duhet ?
28/05/2021, 5:35 pm – Agjencia Blerooo:
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Je ok vllai
28/05/2021, 5:58 pm – Agjencia Blerooo: Ne 7 vjen ai cuni i merr
28/05/2021, 6:28 pm – Rmedia: Ok
30/05/2021, 5:47 pm – Agjencia Blerooo: Shoku si je
30/05/2021, 5:48 pm – Rmedia: PO
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo:
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo: Neser ka nisjen
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia Blerooo: Beje me dt dje se sot e djele
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia Blerooo: Dje mgjes me dark
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia Blerooo: Po vjen ai cuni per 20min
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia Blerooo: Eshte aty
30/05/2021, 5:53 pm – Rmedia: MERR PRGJ DHE SOT
30/05/2021, 5:54 pm – Rmedia: DERI NE 12 HAPUR ESHTE
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Ok sot
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Si tdush beje
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Aplikim dje pergjigje sot
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Oki
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia Blerooo: Jepi gaz
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia Blerooo:
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia Blerooo: Vllai sot mgjes me dark
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia Blerooo: Kte
01/06/2021, 4:38 pm – Agjencia Blerooo: Po vjen aty qi chni
01/06/2021, 4:38 pm – Agjencia Blerooo: Cuni
01/06/2021, 4:52 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia Blerooo:
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia Blerooo: Shoku
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia Blerooo: Sot mgjes me dark
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia Blerooo: Beje cik
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia Blerooo:
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia Blerooo: Ma bej pak sot per sot
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia Blerooo: Neser ne mgjes niset
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia Blerooo: Do kaloj me vone
10/06/2021, 5:23 pm – Rmedia: Ti bëjmë me genius
10/06/2021, 5:23 pm – Rmedia: Që të mos grricet ndonjë
10/06/2021, 5:23 pm – Agjencia Blerooo: Ke te duash
10/06/2021, 5:23 pm – Agjencia Blerooo: Mo
10/06/2021, 5:24 pm – Rmedia: 2 copë
10/06/2021, 5:26 pm – Agjencia Blerooo: Oki
10/06/2021, 7:11 pm – Agjencia Blerooo: Je ke puna
10/06/2021, 7:11 pm – Agjencia Blerooo: Erdha
10/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: Po
10/06/2021, 7:12 pm – Agjencia Blerooo: Ok
10/06/2021, 7:12 pm – Agjencia Blerooo: 3min
12/06/2021, 12:03 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
19/06/2021, 1:59 pm – Agjencia Blerooo:
19/06/2021, 2:00 pm – Agjencia Blerooo: Vllai sot mgjes me dark
19/06/2021, 2:00 pm – Agjencia Blerooo: Neser iken
19/06/2021, 2:09 pm – Agjencia Blerooo: Pasdite vjen ai cuni e merr
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Ok
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Me gen
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Apo aln
19/06/2021, 2:10 pm – Agjencia Blerooo: Ke te duash ti
19/06/2021, 2:10 pm – Agjencia Blerooo: Beje gen me
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia Blerooo:
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia Blerooo:
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia Blerooo: Mi bej cik kto 2
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia Blerooo: Sot per sot
Neser kane nisjen
21/06/2021, 10:37 am – Agjencia Blerooo: Nga ora 5 do vij ti marr une vllai
21/06/2021, 10:37 am – Agjencia Blerooo: Po mi bej gati.

5.Biseda me shtetasin e regjistruar si Shkëlqim Cani me nr. telefoni 0682384180 ashtu si në bisedat e sipërpërmendura i dërgon foto id dhe kohën për të cilën i duhen gati tamponët.Të gjitha bisedat dhe id për të cilat do bëhen porositë do i vendosim bashkangjitur këtij procesverbali.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

28/02/2021, 2:08 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
28/02/2021, 2:08 pm – Shkelqim Cani:
28/02/2021, 2:08 pm – Shkelqim Cani:
28/02/2021, 2:09 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne mgjes
28/02/2021, 2:09 pm – Shkelqim Cani: po ma bwj tani
28/02/2021, 2:10 pm – Shkelqim Cani: [email protected] Com
28/02/2021, 2:10 pm – Shkelqim Cani: ktu do e qosh
28/02/2021, 2:35 pm – Rmedia: Ok
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: he nonoa
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: u be
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: apo akoma
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia: E KAM CU ME KOHE
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia: NA TA COJ DHE KETU
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia:
01/03/2021, 1:43 pm – Shkelqim Cani: do kaloj neser se jam ne pun sot gjith diten
01/03/2021, 2:40 pm – Rmedia: Ok
06/03/2021, 3:55 pm – Shkelqim Cani: je ne pun neser
06/03/2021, 3:59 pm – Rmedia: Po
06/03/2021, 3:59 pm – Rmedia: Edhe sot
06/03/2021, 4:00 pm – Shkelqim Cani: ok po kaloj pak tani
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani:
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne dark
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani: do kaloj pastaj
13/03/2021, 2:26 pm – Shkelqim Cani: reth 1 or do kaloj
13/03/2021, 2:32 pm – Shkelqim Cani: ?
13/03/2021, 2:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
13/03/2021, 2:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
13/03/2021, 2:35 pm – Shkelqim Cani: mos je ne gjum mor burr
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Hahahah
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Hajde
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Tani e pashë
13/03/2021, 2:52 pm – Shkelqim Cani: ok do kaloj me von
26/04/2021, 5:12 pm – Shkelqim Cani:
26/04/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani: me duhet per sot e kam mor sot ne 7
26/04/2021, 5:14 pm – Rmedia: Darkës?
26/04/2021, 5:15 pm – Shkelqim Cani: po
26/04/2021, 5:15 pm – Shkelqim Cani: vepro
26/04/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: seerdha
03/05/2021, 3:46 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 4:11 pm – Shkelqim Cani: te nisem me 240
03/05/2021, 4:11 pm – Shkelqim Cani: gti
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:14 pm – Shkelqim Cani: bej ti kemi gati vetem per printim
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Kur
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Data ora
03/05/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: per nesr besoj
03/05/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: te them me von oren
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ma shkruaj
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ok
03/05/2021, 9:32 pm – Rmedia: Harrove
03/05/2021, 9:41 pm – Shkelqim Cani: per pasnesr po do te them un
03/05/2021, 9:41 pm – Shkelqim Cani: nesrr
03/05/2021, 9:43 pm – Shkelqim Cani: skam harru mo nona
03/05/2021, 9:56 pm – Rmedia: ok
04/05/2021, 4:40 pm – Shkelqim Cani: rinaas esht tamam se kam ni per neser
04/05/2021, 4:41 pm – Rmedia: Po
04/05/2021, 4:42 pm – Shkelqim Cani: ok ta qoj foto per neser
04/05/2021, 5:11 pm – Shkelqim Cani:
04/05/2021, 5:12 pm – Shkelqim Cani: ta them un or sa te me thot
05/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Ora çimooo
05/05/2021, 10:43 am – Shkelqim Cani: ja do vi vet aty
05/05/2021, 10:43 am – Shkelqim Cani: mbasdite
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani:
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne 7
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani: se po vi
18/05/2021, 3:43 pm – Shkelqim Cani: ?
01/06/2021, 5:23 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 5:24 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 8:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 8:39 pm – Rmedia: Më shkruaj
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Neser
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Rinaas
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Esht ok
01/06/2021, 9:50 pm – Rmedia: Ok
01/06/2021, 9:50 pm – Rmedia: Me genius
01/06/2021, 9:51 pm – Shkelqim Cani: Po vi neser aty
01/06/2021, 9:51 pm – Shkelqim Cani: Ke humb mor djal
01/06/2021, 9:52 pm – Rmedia: Jam kukës
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Vje neser
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Do jesh mbasdite
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Apo esht ai djali
01/06/2021, 9:53 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 9:53 pm – Rmedia: Është ai
01/06/2021, 9:53 pm – Shkelqim Cani: Ok
02/06/2021, 11:16 am – Rmedia: Nisu
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Hahah 3 se jam pu
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Pun
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Ti qoj apo kur te vi aty
02/06/2021, 11:19 am – Shkelqim Cani: Me mir
02/06/2021, 4:58 pm – Shkelqim Cani: Je aty nona
02/06/2021, 4:58 pm – Shkelqim Cani: Te vi me 220 nor
02/06/2021, 5:00 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 5:01 pm – Rmedia: Hajde
14/06/2021, 3:51 pm – Shkelqim Cani:
14/06/2021, 3:51 pm – Shkelqim Cani:
14/06/2021, 3:52 pm – Shkelqim Cani: E lab mor sot me dark njeri 7 njeri 6
14/06/2021, 3:52 pm – Rmedia: Me 220/orë
14/06/2021, 3:52 pm – Shkelqim Cani: Ktu jam po leviz qoja djalit ti bej sw do vi ti mor
14/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani: Mos me harro pwr ni or jam aty
14/06/2021, 4:03 pm – Rmedia: Hahahhaha
14/06/2021, 4:04 pm – Shkelqim Cani: Ngjasojn mw mu kto
14/06/2021, 4:04 pm – Shkelqim Cani: Vllezrit e mi
16/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani:
16/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani:
16/06/2021, 3:54 pm – Shkelqim Cani: I ka Ber dje
16/06/2021, 3:54 pm – Shkelqim Cani: I kamp sot ne 7
16/06/2021, 4:08 pm – Rmedia: 7 mjes apo darkë
16/06/2021, 4:08 pm – Shkelqim Cani: Darkes

6.Biseda të tjera ka dhe me shtetasin e quajtur Thoma Thomagjini me nr telefoni 0684027777 ku dhe ky shtetas ashtu si në bisedat e sipërpërmenduara mbasi i dërgon kartën e identitetit dhe orarin i thotë ti bëjë gati , duke i dhënë orarin e nisjes . Bisedat e sipërmendura do ti vendosim bashkangjitur këtij procesverbali.

01/05/2021, 3:54 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
01/05/2021, 3:54 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
01/05/2021, 3:54 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
01/05/2021, 3:56 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
01/05/2021, 4:03 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 7:24 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:10 pm – Rmedia: Ku je
02/05/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini:
02/05/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini: 🤣
02/05/2021, 8:10 pm – Rmedia: E vjetër kjo
02/05/2021, 8:11 pm – Thoma Thomagjini: Tak me von
02/05/2021, 8:43 pm – Thoma Thomagjini: Hajde
02/05/2021, 8:57 pm – Rmedia: Ku
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Krqz
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Sh bashk
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:59 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Ok
02/05/2021, 8:59 pm – Thoma Thomagjini: Per sa
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Ma shif
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Ijer
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Patronazisz
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Me
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: A del mo
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Sistem
03/05/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Ku je m
03/05/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: O jari
03/05/2021, 4:59 pm – Rmedia: Ku je me
03/05/2021, 4:59 pm – Thoma Thomagjini: Ca do
03/05/2021, 5:00 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
07/05/2021, 1:12 pm – Thoma Thomagjini: O ron
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:15 pm – Thoma Thomagjini: E kan ne 3 nisjen
07/05/2021, 1:16 pm – Thoma Thomagjini: Mos mi vono
07/05/2021, 1:17 pm – Thoma Thomagjini: Se mi coi ajo shoqja
07/05/2021, 1:17 pm – Thoma Thomagjini: Atje
07/05/2021, 1:20 pm – Thoma Thomagjini: ???
07/05/2021, 1:22 pm – Thoma Thomagjini: Per sa bohen???
07/05/2021, 1:22 pm – Rmedia: 7 min
07/05/2021, 1:22 pm – Thoma Thomagjini: Mos i von ee
07/05/2021, 1:24 pm – Thoma Thomagjini: Ej coja pak me email direkt se sdi me ja cu pz
07/05/2021, 1:24 pm – Thoma Thomagjini: Ta coj email
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: [email protected]
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: Coja ktu mos e vrit trunin se jam un garant
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: Vec ti marojm pun
07/05/2021, 1:30 pm – Thoma Thomagjini: ??
07/05/2021, 1:33 pm – Thoma Thomagjini: ?
07/05/2021, 1:33 pm – Thoma Thomagjini: A je ne dyqon
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Po pse sja cove email
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: JA COVA
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: ME ADRESE TJETER
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: MIMOZA LUGJA
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Ok
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: I ke dhe ne email
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Okok
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: PO
07/05/2021, 1:38 pm – Rmedia: me [email protected]
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Je gjigand i tallavas
07/05/2021, 2:42 pm – Rmedia: Ku je
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Tu ly
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Tak m von
07/05/2021, 6:37 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
09/05/2021, 4:24 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
09/05/2021, 4:25 pm – Rmedia: Ogi
09/05/2021, 4:26 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:26 pm – Rmedia: Pjesa para
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Se ka nr e kartës
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Me genius
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Apo alnet
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Po si e pra
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Para
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Alnet
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Ok
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Pdf
09/05/2021, 4:28 pm – Thoma Thomagjini: Ok
09/05/2021, 4:28 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: I dashka shum shpejt kjo
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Vl
09/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Kur dalja
09/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Po i bëj
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: 5 pa 5
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Thot
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Ok
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: 5 min
09/05/2021, 4:30 pm – Thoma Thomagjini: Ej coja direkt
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Po ja bëj daljen ora 12 sot
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Ose 11
09/05/2021, 4:30 pm – Thoma Thomagjini: Ok
09/05/2021, 4:34 pm – Thoma Thomagjini: Mi co ktu mu pdf
09/05/2021, 4:38 pm – Thoma Thomagjini: Se kapin dot 5 pa 5
09/05/2021, 4:38 pm – Thoma Thomagjini: Ka me u nis
09/05/2021, 4:38 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: I pari gabim
09/05/2021, 4:41 pm – Rmedia: PSE
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: 11 muaji
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: Shifi mir
09/05/2021, 4:42 pm – Thoma Thomagjini: ?????
09/05/2021, 4:42 pm – Thoma Thomagjini: ?
09/05/2021, 4:44 pm – Thoma Thomagjini: He m
09/05/2021, 4:44 pm – Thoma Thomagjini: Ja dha vl
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia: JEPI KTE
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia: KE KOHE AKOMA
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: JA COVE
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Ja cova po moren ate tparen
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Vk
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: OK
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Muj 11
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Mos i thojn gjo
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: PFFFFFFF
09/05/2021, 4:46 pm – Rmedia: JA COI ME PDF
09/05/2021, 4:46 pm – Rmedia: APO LETER
09/05/2021, 4:46 pm – Thoma Thomagjini: Si heres tjeter m
09/05/2021, 4:46 pm – Thoma Thomagjini: Si leter m
09/05/2021, 4:47 pm – Thoma Thomagjini: Pse sdel barkodi
09/05/2021, 4:47 pm – Rmedia: Kujt
09/05/2021, 4:48 pm – Thoma Thomagjini: Kur i printo
09/05/2021, 4:48 pm – Thoma Thomagjini: A i del ok
09/05/2021, 4:48 pm – Rmedia: PO
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: Nuk behet jo
09/05/2021, 6:09 pm – Rmedia: Pse
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: Vl
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Lene
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Po he
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Qeke larg
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
09/05/2021, 6:11 pm – Thoma Thomagjini: Sbohet i thash
09/05/2021, 6:11 pm – Thoma Thomagjini: Shum veshtir
09/05/2021, 6:12 pm – Thoma Thomagjini: Skemi ca i bojm
09/05/2021, 6:28 pm – Rmedia: Sa erdha
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: Su bo kjo
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: U mbyll
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: Cek
09/05/2021, 6:30 pm – Rmedia: OOK
09/05/2021, 8:56 pm – Thoma Thomagjini: Nga je
09/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Oxhak
09/05/2021, 9:11 pm – Rmedia: KU JE
09/05/2021, 9:15 pm – Thoma Thomagjini: Tu ardh
09/05/2021, 9:28 pm – Thoma Thomagjini: Hajd
09/05/2021, 9:28 pm – Thoma Thomagjini: Ke kryqzimi
09/05/2021, 9:29 pm – Thoma Thomagjini: Sh bashkume
09/05/2021, 9:29 pm – Rmedia: Hajde tek vb
09/05/2021, 9:29 pm – Rmedia: Se do bëjmë ecje
09/05/2021, 9:30 pm – Rmedia: Jam me julin tek bar files
09/05/2021, 9:30 pm – Thoma Thomagjini: Lene se jom tu ik shpaj
09/05/2021, 9:30 pm – Thoma Thomagjini: Tak neser
11/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: Ku je
11/05/2021, 11:02 am – Rmedia: Dyqan
11/05/2021, 11:03 am – Rmedia: Po shkoj
11/05/2021, 11:03 am – Thoma Thomagjini: Po ti coj
11/05/2021, 11:05 am – Thoma Thomagjini: I do njoni
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini:
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini:
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini: Nisja dt 13 maj
11/05/2021, 11:09 am – Rmedia: Ora
11/05/2021, 11:10 am – Thoma Thomagjini: Ne 10 te darkes
11/05/2021, 11:10 am – Thoma Thomagjini: Me traget
11/05/2021, 11:11 am – Rmedia: 12 me 13 ora 15.30
11/05/2021, 11:12 am – Thoma Thomagjini: Ti e di
11/05/2021, 11:28 am – Rmedia: Pdf apo letër
11/05/2021, 11:30 am – Thoma Thomagjini: Maj aty n zarf
11/05/2021, 11:30 am – Rmedia: Ok
11/05/2021, 12:42 pm – Thoma Thomagjini: Duhet me nejt me cel ndor
11/05/2021, 12:45 pm – Thoma Thomagjini: Asaj
11/05/2021, 1:47 pm – Rmedia: Ok
12/05/2021, 8:53 am – Thoma Thomagjini:
12/05/2021, 9:57 am – Thoma Thomagjini: Po ti dergoj
12/05/2021, 10:26 am – Thoma Thomagjini: He re
12/05/2021, 10:26 am – Thoma Thomagjini: Ku je
12/05/2021, 10:29 am – Rmedia: Shpi
12/05/2021, 10:29 am – Rmedia: Po dal
12/05/2021, 10:30 am – Thoma Thomagjini: Pergj cik me i shpejt
12/05/2021, 10:30 am – Thoma Thomagjini: 100 her tkom thon
12/05/2021, 10:30 am – Rmedia: Ok
12/05/2021, 10:31 am – Thoma Thomagjini: Lene se po vi aty
13/05/2021, 11:45 am – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/05/2021, 11:46 am – Thoma Thomagjini: Hape mer
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Fol
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Se isha në banjo
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Ku je
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Shpi
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Hajde
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Ku
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Pra pim kafe se kena dhe i pun
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Ok
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Po zbres
13/05/2021, 11:48 am – Rmedia: 5 min
13/05/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Hape mer
15/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini:
15/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Hahahahaha
15/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Ca ke re
15/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Hahahhaha 🧐
15/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
15/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini:
15/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Dt 16 maj ora 06 : 10
15/05/2021, 2:56 pm – Thoma Thomagjini: Beje zarf
15/05/2021, 2:58 pm – Rmedia: Ok
15/05/2021, 8:24 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
15/05/2021, 11:09 pm – Rmedia:
17/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini: He re
19/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Ajo qe bokan aty qeka pcr 35 euro
19/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Kurse tampon 85 euro
19/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: Po i kom thon njones tme nis i kopje
19/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: Amerikon
19/05/2021, 1:35 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 4:20 pm – Thoma Thomagjini: Ejj
19/05/2021, 4:22 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Pasneser ne oren 19:10 me az585
19/05/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Dt 21 / 05 / 2021, ora 19 : 10
19/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Ato ktu ishin pa vulat anesore
19/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Nr kartës
19/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: Se ka aty m
19/05/2021, 4:43 pm – Rmedia: Jo
19/05/2021, 4:43 pm – Rmedia: E ka para
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Nr karte
19/05/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres
19/05/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Tma coj
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Jo
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Pjesa para e ka
19/05/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres
19/05/2021, 4:54 pm – Rmedia: Pdf apo letër
19/05/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: Leter
19/05/2021, 4:54 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 7:51 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 7:51 pm – Thoma Thomagjini: Edhe kjo dt 21 /05 2021 ora 15 :00
20/05/2021, 3:45 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:45 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:46 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:51 pm – Thoma Thomagjini: He re
20/05/2021, 3:57 pm – Thoma Thomagjini: Okk
20/05/2021, 3:58 pm – Thoma Thomagjini: Dt 22 , ora 06 : 10
21/05/2021, 10:36 am – Thoma Thomagjini:
21/05/2021, 10:36 am – Thoma Thomagjini:
21/05/2021, 10:37 am – Rmedia: Pdf
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Do vi ta mar tani
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Un
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Se jom direkt per pun
21/05/2021, 10:40 am – Thoma Thomagjini: Ej
21/05/2021, 10:40 am – Thoma Thomagjini: A je ndyqon
21/05/2021, 10:41 am – Rmedia: 2 min aty
21/05/2021, 10:43 am – Thoma Thomagjini: Po dal tani un beje e ma sill ke kalaja se sdu t m shofi ke ty
21/05/2021, 10:44 am – Thoma Thomagjini: Aty
21/05/2021, 10:44 am – Thoma Thomagjini: Tpres aty
21/05/2021, 10:51 am – Thoma Thomagjini: He
21/05/2021, 10:57 am – Thoma Thomagjini: Hajd ktu
21/05/2021, 10:58 am – Thoma Thomagjini: Ku je
21/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: A erdhe m
21/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: Se skam koh
24/05/2021, 6:50 pm – Thoma Thomagjini: Ma bo i kopje
24/05/2021, 6:50 pm – Thoma Thomagjini: Se do vi ta mor
24/05/2021, 7:45 pm – Thoma Thomagjini:
24/05/2021, 7:45 pm – Thoma Thomagjini: Te enjeten
24/05/2021, 7:45 pm – Rmedia: Dalja kur
24/05/2021, 7:45 pm – Rmedia: Ora data
24/05/2021, 7:46 pm – Thoma Thomagjini: 1 min
24/05/2021, 7:47 pm – Thoma Thomagjini: Veja kur dush
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: Niset të enjten?
24/05/2021, 7:47 pm – Thoma Thomagjini: Po
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: 26 me 27 ora 11.30
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: Kshu
24/05/2021, 7:48 pm – Thoma Thomagjini: Eme
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Jojo
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Prit
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Se po vi
24/05/2021, 8:00 pm – Thoma Thomagjini: Hajde meri m o slow
27/05/2021, 12:16 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak ket m
27/05/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: E ma sill ke shpia se do vi ta mor njoni neser
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini:
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini:
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Nisja
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Dt 30, ora 15 : 15
27/05/2021, 12:25 pm – Thoma Thomagjini: A kuptove me
27/05/2021, 12:44 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
27/05/2021, 12:49 pm – Thoma Thomagjini: A bohet a jo o gjysh
27/05/2021, 12:58 pm – Rmedia: Po
27/05/2021, 12:58 pm – Rmedia: 29 me 30 ora 08.12
27/05/2021, 1:54 pm – Thoma Thomagjini: Ma sill pak neser se nuk leviz dot
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Ku
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Te shpia ta sjell
27/05/2021, 2:39 pm – Thoma Thomagjini: Eme
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 2:39 pm – Thoma Thomagjini: Neser
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Pse jo sot
27/05/2021, 2:40 pm – Thoma Thomagjini: Po sjom terezi mer sdal dot
27/05/2021, 2:40 pm – Rmedia: Do komposto
27/05/2021, 2:41 pm – Thoma Thomagjini: Nuk haj
27/05/2021, 2:41 pm – Rmedia: Mos ke kovid
27/05/2021, 2:41 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Ça më çove më
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Se ma hoqe e se pashë
27/05/2021, 2:43 pm – Thoma Thomagjini: Shnet
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Shnet paç
27/05/2021, 2:44 pm – Rmedia: A je mirë më
27/05/2021, 2:45 pm – Thoma Thomagjini: 👍
27/05/2021, 2:45 pm – Rmedia: Po pse thu që sjam mirë
27/05/2021, 2:46 pm – Thoma Thomagjini: Folim neser
28/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: E bone
28/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Ma sill pak
28/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Ok
28/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Po pij kafe
31/05/2021, 12:02 am – Thoma Thomagjini: A e bone xhiron
31/05/2021, 12:02 am – Thoma Thomagjini: Ty mduket se tka perzon gruja ka shpia
31/05/2021, 12:03 am – Thoma Thomagjini: Mos me u fut para ores 12
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia: Haahahsjs
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: E mer fuks
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Ik se trref gruja
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Shpaj
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Ska vajt ora 12
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 9:31 pm – Thoma Thomagjini: Mos vi pak m von
31/05/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak ket
31/05/2021, 9:41 pm – Rmedia: ke me
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini: Ket timin ktu posht
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini: Ket pra qe do t çoj
31/05/2021, 9:41 pm – Rmedia: Ok
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini:
31/05/2021, 9:42 pm – Rmedia: kur dalja
31/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini:
31/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini: Genius ta provojm ijer
31/05/2021, 9:43 pm – Thoma Thomagjini: 03.06.2021
31/05/2021, 9:43 pm – Thoma Thomagjini: Se do vi per gjys ore
31/05/2021, 9:53 pm – Rmedia: ok
31/05/2021, 10:08 pm – Thoma Thomagjini:
01/06/2021, 12:20 am – Rmedia:
01/06/2021, 8:04 pm – Thoma Thomagjini: I pun sbone t ajrit
01/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
01/06/2021, 8:11 pm – Thoma Thomagjini: He ca tha
01/06/2021, 8:12 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres ke dyqoni
01/06/2021, 8:15 pm – Thoma Thomagjini: ?
01/06/2021, 8:15 pm – Thoma Thomagjini: ?
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia:
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia: Ja çova
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: He mer burr
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: Kthe pergj
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia: Nqs e shef më kthen prgj
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: Mere cel
01/06/2021, 8:38 pm – Thoma Thomagjini: Ska kthy pergj
01/06/2021, 10:13 pm – Thoma Thomagjini: Mi sill ke shpia sot
01/06/2021, 10:37 pm – Thoma Thomagjini: A more vesh mer
01/06/2021, 11:11 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 11:11 pm – Thoma Thomagjini: A erdhe me o sllow
01/06/2021, 11:12 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Bej te dyja
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Ndrysho moshen e silli
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Per sa min
01/06/2021, 11:13 pm – Rmedia: Kë tjetër
01/06/2021, 11:30 pm – Thoma Thomagjini: Genius
02/06/2021, 3:03 pm – Thoma Thomagjini:
03/06/2021, 2:14 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
03/06/2021, 2:15 pm – Rmedia: Dyqan
03/06/2021, 4:40 pm – Thoma Thomagjini:
03/06/2021, 6:16 pm – Rmedia:
04/06/2021, 7:24 pm – Thoma Thomagjini: U konfurmu dhe imja
04/06/2021, 7:25 pm – Thoma Thomagjini: Presim tani
05/06/2021, 1:03 pm – Thoma Thomagjini: 73
05/06/2021, 1:03 pm – Thoma Thomagjini: I bi 48 m
05/06/2021, 1:02 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
05/06/2021, 3:38 pm – Thoma Thomagjini: A ta dha andrea
05/06/2021, 3:38 pm – Thoma Thomagjini: 15 m
05/06/2021, 3:38 pm – Rmedia: Po
05/06/2021, 3:38 pm – Rmedia: Ku je
05/06/2021, 3:39 pm – Thoma Thomagjini: Shpi
05/06/2021, 3:39 pm – Rmedia: Ok
05/06/2021, 6:04 pm – Thoma Thomagjini: A do vish
05/06/2021, 6:04 pm – Thoma Thomagjini: Ka tegu
05/06/2021, 6:05 pm – Thoma Thomagjini: Bli na i kmish
05/06/2021, 6:05 pm – Thoma Thomagjini: Se ka oferta
05/06/2021, 6:58 pm – Rmedia: Kam me kileeerr
05/06/2021, 6:59 pm – Thoma Thomagjini: Futi 💩
05/06/2021, 6:59 pm – Thoma Thomagjini: 😜
06/06/2021, 7:34 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
06/06/2021, 7:35 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:36 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:38 pm – Thoma Thomagjini: He tkeqen xhaxhi
06/06/2021, 7:38 pm – Thoma Thomagjini: Thomai
06/06/2021, 7:38 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:39 pm – Thoma Thomagjini: 😡😡😡😡
06/06/2021, 7:39 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:40 pm – Thoma Thomagjini:
06/06/2021, 7:41 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:41 pm – Thoma Thomagjini:
06/06/2021, 7:42 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:43 pm – Thoma Thomagjini: Macja ka ik pishina
06/06/2021, 7:43 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:44 pm – Thoma Thomagjini: Ke Thomai
06/06/2021, 7:44 pm – Rmedia:
06/06/2021, 8:54 pm – Thoma Thomagjini: He
06/06/2021, 8:54 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
06/06/2021, 9:10 pm – Rmedia: KAFJA
06/06/2021, 9:10 pm – Rmedia: DYQAN
07/06/2021, 12:35 pm – Thoma Thomagjini: Ku je m
07/06/2021, 9:03 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
08/06/2021, 10:58 am – Thoma Thomagjini: Ku je
08/06/2021, 11:07 am – Rmedia: Shpi
08/06/2021, 11:14 am – Thoma Thomagjini: Po vi per pak
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini: 03.15 mengjes neser
08/06/2021, 11:37 am – Rmedia: Sot për sot
08/06/2021, 11:40 am – Thoma Thomagjini: Po vi aty
08/06/2021, 5:07 pm – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 5:17 pm – Thoma Thomagjini: Sa
08/06/2021, 5:26 pm – Thoma Thomagjini: Lajm i mir
08/06/2021, 5:42 pm – Rmedia: I paparë
08/06/2021, 6:31 pm – Thoma Thomagjini: Hajde
08/06/2021, 6:31 pm – Thoma Thomagjini: Ijer
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Dyqon
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Pse
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ça ka
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Kot m
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: A vonohesh
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Jo
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Sa
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: 10 min
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Se do pergj
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Shoqja
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Sapo
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Kalun
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: 12 min
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Jo korrekt
08/06/2021, 8:14 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Nga prishtina neser
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Afersisht rreth ore 8 mjesit
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Ma co ijer ktu pdf
11/06/2021, 12:12 pm – Rmedia: ok
11/06/2021, 12:13 pm – Thoma Thomagjini: Genius
11/06/2021, 12:14 pm – Thoma Thomagjini: Per sa min
11/06/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: Pak me. I shpejt
11/06/2021, 12:19 pm – Rmedia: ok tani
11/06/2021, 12:22 pm – Rmedia: Ku e kan id kjo
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Aty se shef
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Ku e ke
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Pse thu kot ok
11/06/2021, 12:23 pm – Rmedia: Ku e ke
11/06/2021, 12:23 pm – Rmedia: Është nr udhëtimi
11/06/2021, 12:25 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 12:25 pm – Rmedia:
11/06/2021, 12:25 pm – Rmedia: KY ESHTE NR ID SHQIPTAR
11/06/2021, 12:26 pm – Rmedia: PRIT TA COJ DHE ME KTE
11/06/2021, 12:28 pm – Rmedia:
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Esht pas franceze
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Ke ti coj
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Tani
11/06/2021, 12:30 pm – Thoma Thomagjini: Ktw t dyten
11/06/2021, 12:31 pm – Thoma Thomagjini: He re fol
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: Pse se ke bo
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: 10 per 11
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: Dt
11/06/2021, 12:33 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo 11-11 dt
11/06/2021, 12:35 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
11/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: 6 ORE ESHTE
11/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: JE OK
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Ok
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Te 2
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Ti coj
11/06/2021, 4:52 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Nisja dt 13
11/06/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: 18:30
11/06/2021, 4:56 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 5:08 pm – Thoma Thomagjini: Ma bej dhe ate
11/06/2021, 5:08 pm – Thoma Thomagjini: Qe bera qpar me zarf vec
11/06/2021, 5:10 pm – Thoma Thomagjini: Po vi tani
11/06/2021, 5:13 pm – Rmedia: Ok
11/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: A jan gati
11/06/2021, 7:08 pm – Thoma Thomagjini: Keni ber 1 gabim
11/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: Po
11/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: ?
11/06/2021, 7:14 pm – Thoma Thomagjini: Antonela
11/06/2021, 7:14 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo Antoneta
11/06/2021, 7:17 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 7:17 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo Antonela
11/06/2021, 7:19 pm – Thoma Thomagjini: Sa vono
11/06/2021, 7:19 pm – Rmedia: U bë
11/06/2021, 7:20 pm – Rmedia:
11/06/2021, 9:03 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 9:08 pm – Rmedia: Këtu
12/06/2021, 3:21 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: A do na i lek
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Me fol
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Me kthy pergj
12/06/2021, 3:27 pm – Rmedia: Hahahahah
12/06/2021, 3:27 pm – Rmedia: Jam te 21
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Ti coj
12/06/2021, 3:28 pm – Rmedia: Ok
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Jam qender
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Sa vonohesh
12/06/2021, 3:29 pm – Rmedia: Jam tu punu
12/06/2021, 8:06 pm – Thoma Thomagjini: Ku
12/06/2021, 8:06 pm – Thoma Thomagjini: J
12/06/2021, 8:06 pm – Rmedia: J
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: A
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: M
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: T
E
K
Kalaja
12/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Hajde pra
12/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Me ke je
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: D
O
R
I
N
12/06/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini: Hajd se kena pun
12/06/2021, 8:13 pm – Rmedia: Erdha
12/06/2021, 8:18 pm – Thoma Thomagjini: Kur neser
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
13/06/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/06/2021, 4:24 pm – Thoma Thomagjini: Po hape mer cel
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Tgjitha
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: 70
13/06/2021, 5:27 pm – Rmedia: Kartonat plus tamp.
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: Per ca folem mrom
13/06/2021, 5:28 pm – Thoma Thomagjini: Me ke do ja bosh
13/06/2021, 5:56 pm – Rmedia: GEN
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: Ku
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: J
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: E
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Po fol mer
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Jar
13/06/2021, 9:48 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak Alnet
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak shpejt
14/06/2021, 11:53 am – Thoma Thomagjini: Kopje
14/06/2021, 11:54 am – Thoma Thomagjini: Ma co dhe randox
14/06/2021, 11:54 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Dhe randox
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Me dergo dhe piperon
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Dhe at tjetren
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Sa lloje ke
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:57 am – Rmedia: Kto jan
14/06/2021, 12:14 pm – Rmedia:
14/06/2021, 12:51 pm – Thoma Thomagjini: Jam ke dogana
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Takohemi nqender
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Mere dhe ate
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Pim kafe
14/06/2021, 12:54 pm – Thoma Thomagjini: Mos mu vono
14/06/2021, 12:55 pm – Thoma Thomagjini: Se po mpret ai shoku kafe
14/06/2021, 1:14 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
15/06/2021, 8:03 am – Thoma Thomagjini: Mjes
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: A je cu pim kafe
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: Se kena pun
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Hahahhha
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Ok
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Nisu
15/06/2021, 8:39 am – Thoma Thomagjini: O pipo
15/06/2021, 8:50 am – Thoma Thomagjini: A u çove
15/06/2021, 9:20 am – Thoma Thomagjini: A po vje
15/06/2021, 9:21 am – Rmedia: Po
15/06/2021, 9:22 am – Thoma Thomagjini: Kur
15/06/2021, 10:28 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:29 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: Ejjj
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: I kkom harru zarfin siper ke printeri🤦‍♂️
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:
16/06/2021, 1:03 am – Thoma Thomagjini: Posht i letre
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:

7.Biseda me shtetasin e quajtur Gerald Dika me nr telefoni 0695545138 në këto biseda ka vetëm jo teste për Covid por i kërkon dhe raporte për rripin e sigurimit të automjetit të cilat janë gjetur në Hard Diskun e tij. Në bisedën e këtyre dy shtetasve Ronii thotë se për rripin kushton 4000 lekë. Bisedën për sa më sipër do e gjeni bashkangjitur.

21/05/2021, 6:25 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
08/06/2021, 12:27 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Shoku arditit jam
08/06/2021, 12:27 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Ketu jam ke interneti
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Po
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Më thuaj
08/06/2021, 12:27 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Nje x desha
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: E ke me vete
08/06/2021, 12:28 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Po
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ma kej aty
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ik pij një kafe
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Se jam me një shol
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Shok
08/06/2021, 12:28 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Mir po ja lej ketit cunit
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Dhe për 30 min ta mbaroj
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:29 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Ok rrofsh
08/06/2021, 3:22 pm – Geri Dika Ardit Sevo: E marove?
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Poooo
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Ke ate çunin
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: 20 mijë leji
09/06/2021, 11:26 am – Geri Dika Ardit Sevo: Ta sjell dhe nje
09/06/2021, 11:26 am – Geri Dika Ardit Sevo: Per x
09/06/2021, 11:26 am – Geri Dika Ardit Sevo: Aty je?
09/06/2021, 11:26 am – Rmedia: Po
09/06/2021, 11:27 am – Rmedia: Sille
09/06/2021, 11:33 am – Geri Dika Ardit Sevo: Ok
09/06/2021, 11:43 am – Geri Dika Ardit Sevo: Ketu jam
09/06/2021, 1:31 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Kleidian Sallufi
Atsia: Kujtim Sallufi
09/06/2021, 1:32 pm – Rmedia: Ok
09/06/2021, 3:56 pm – Geri Dika Ardit Sevo: E bone?
09/06/2021, 3:56 pm – Rmedia: Jam plazh
09/06/2021, 3:57 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:10 pm – Geri Dika Ardit Sevo: E mir tja kalosh bukur qeka full hahah
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Ketu shi i modh
11/06/2021, 10:45 am – Geri Dika Ardit Sevo: Mgjes, si je?A e bone ate?
15/06/2021, 7:44 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Missed voice call
15/06/2021, 7:45 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Ma bej ate x
15/06/2021, 7:45 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Dhe dy per rripin
15/06/2021, 7:45 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Se me ke lon mas dore
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: X ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: Rripi ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: 4000 ok
15/06/2021, 7:45 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Dy rripa
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Tjetri
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Frenki Dika
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Emri babait Fadil Dika
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Kur te vi?
15/06/2021, 8:31 pm – Rmedia: Tani
15/06/2021, 8:32 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Ok
15/06/2021, 9:39 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Rripin ku e ke lon.

8.Shtetasi i shënuar si Eni Travel me nr telefoni 0698081849 i quajtur Xhoni ashtu si në bisedat e sipërpërmenduar i dërgon vazhdimisht foto id dhe mesazhe për tampona dhe tamponat kryesisht janë të Laboratorit Genius. Bashkangjitur këtij procesverbali do të vendosim dhe korespondecën përkatëse.

08/05/2021, 5:58 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
08/05/2021, 6:09 pm – Rmedia: Dalja tani?
08/05/2021, 6:18 pm – Eni Travel Xhoni 2: Po
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: O vlla po se pate ber
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vetem kte burrin bo
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se jan me pashaporte
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se su dashka
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Per kto vec me.letra
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Kë do
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Se i bona
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ate burrin
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Naim hyseni
08/05/2021, 6:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vetem
08/05/2021, 6:20 pm – Eni Travel Xhoni 2: Taksirat
08/05/2021, 6:20 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se sja kerkojne ktyre
08/05/2021, 6:20 pm – Rmedia: 13 copë
08/05/2021, 6:23 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 6:24 pm – Rmedia: Ta fshij
08/05/2021, 9:13 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: 15 COPE
08/05/2021, 9:16 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 9:16 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshij
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: OK
09/05/2021, 5:46 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma.bo tani
09/05/2021, 5:52 pm – Eni Travel Xhoni 2: Missed voice call
09/05/2021, 5:54 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma bo pak tani
09/05/2021, 5:54 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se e kam me shpejt
09/05/2021, 5:54 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma nis
09/05/2021, 5:54 pm – Rmedia: 1 min
09/05/2021, 5:58 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise shpejt
09/05/2021, 5:58 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se iku
09/05/2021, 5:58 pm – Eni Travel Xhoni 2: Trageti
09/05/2021, 6:00 pm – Rmedia: 17 copë
09/05/2021, 6:00 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 5:46 pm – Eni Travel Xhoni 2:
15/05/2021, 5:46 pm – Eni Travel Xhoni 2:
15/05/2021, 5:47 pm – Eni Travel Xhoni 2: Mi nis pak tko
15/05/2021, 6:02 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nisi
15/05/2021, 6:07 pm – Rmedia:
15/05/2021, 7:58 pm – Eni Travel Xhoni 2: Missed voice call
15/05/2021, 8:05 pm – Rmedia: 28 copë
15/05/2021, 8:12 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Mi ço
19/05/2021, 5:56 pm – Eni Travel Xhoni 2:
19/05/2021, 5:56 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma.nis pak
19/05/2021, 6:18 pm – Eni Travel Xhoni 2: ??
19/05/2021, 6:18 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:35 pm – Eni Travel Xhoni 2:
19/05/2021, 8:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:43 pm – Eni Travel Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:43 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: Nr kartës
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: E ka para
19/05/2021, 8:46 pm – Eni Travel Xhoni 2:
19/05/2021, 8:48 pm – Rmedia: Po
19/05/2021, 8:49 pm – Eni Travel Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Eni Travel Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: PO
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: 1 SEK FIKS
19/05/2021, 8:53 pm – Eni Travel Xhoni 2: ???
19/05/2021, 8:53 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se nuk pret puna
19/05/2021, 8:53 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma.nis tani
19/05/2021, 8:53 pm – Rmedia:
20/05/2021, 7:31 pm – Eni Travel Xhoni 2:
20/05/2021, 7:31 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 5:56 pm – Eni Travel Xhoni 2:
28/05/2021, 5:56 pm – Eni Travel Xhoni 2: Mq nis pak
28/05/2021, 6:29 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 6:35 pm – Rmedia:
28/05/2021, 6:58 pm – Eni Travel Xhoni 2: O vlla
28/05/2021, 7:00 pm – Eni Travel Xhoni 2:
28/05/2021, 7:00 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vej cfshij
28/05/2021, 7:03 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ve mos ma vono
28/05/2021, 7:05 pm – Eni Travel Xhoni 2: ???
28/05/2021, 7:05 pm – Rmedia: Ok
28/05/2021, 7:06 pm – Rmedia: 1 sek
28/05/2021, 7:09 pm – Eni Travel Xhoni 2: ***
28/05/2021, 7:09 pm – Rmedia:
28/05/2021, 7:11 pm – Rmedia: 5 COPE
30/05/2021, 5:00 pm – Eni Travel Xhoni 2:
30/05/2021, 5:17 pm – Eni Travel Xhoni 2: Boje po per sot
30/05/2021, 5:18 pm – Eni Travel Xhoni 2: Sot per sot
30/05/2021, 5:37 pm – Rmedia: …
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia:
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: BERA DY TJERA
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: PRANDAJ
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Po pse se bere.sot prt so
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Sot
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshike
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: E KE 72 ORE
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: PA MERAK
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: DO TA NDERROJ?
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Jo
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Leje
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vec fshij
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: 6 COPE
30/05/2021, 5:40 pm – Eni Travel Xhoni 2: Kut te them beje sot per sot
30/05/2021, 5:41 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se kam hall se fiksohen
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: AHA
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: OK
03/06/2021, 2:52 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 2:52 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 2:53 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia: Me 800 të reja copa
03/06/2021, 3:26 pm – Rmedia: 10 copë gjithsej
03/06/2021, 3:47 pm – Eni Travel Xhoni 2: 5 ishin
03/06/2021, 3:47 pm – Eni Travel Xhoni 2: Bohet 9
03/06/2021, 3:52 pm – Rmedia: Hahajaja
03/06/2021, 3:53 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 3:54 pm – Eni Travel Xhoni 2: Mbaroj me 7 se kam shum
03/06/2021, 3:54 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se dhe un lir i jap
03/06/2021, 4:21 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshij
03/06/2021, 4:30 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 4:30 pm – Eni Travel Xhoni 2: Mq nis dhe kte
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia:
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia: 10 copë
03/06/2021, 5:41 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 5:41 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 6:13 pm – Eni Travel Xhoni 2: Nisi
03/06/2021, 6:13 pm – Eni Travel Xhoni 2: …
03/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia: 12 copë
03/06/2021, 7:24 pm – Eni Travel Xhoni 2:
03/06/2021, 7:56 pm – Eni Travel Xhoni 2: Jo iqe kte vlla
03/06/2021, 7:56 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se iku
03/06/2021, 7:56 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 7:59 pm – Rmedia: Nqs ikin më thuaj të paktën.
03/06/2021, 8:02 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ngaqe e hoqa direkt
03/06/2021, 8:02 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vlla
03/06/2021, 8:02 pm – Eni Travel Xhoni 2: Prandaj
03/06/2021, 8:02 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se mendova
03/06/2021, 8:03 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 8:03 pm – Eni Travel Xhoni 2: Jan hap 7 lab ktu na mbyten duke ul cmimet u bo sallate
04/06/2021, 8:20 pm – Eni Travel Xhoni 2:
04/06/2021, 8:21 pm – Eni Travel Xhoni 2: Mos ma vono
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nr kartës
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nuk duket
04/06/2021, 8:27 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:32 pm – Eni Travel Xhoni 2:
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:38 pm – Rmedia: 13 cope
05/06/2021, 4:56 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 4:56 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ma nis
05/06/2021, 5:00 pm – Rmedia:
05/06/2021, 5:16 pm – Eni Travel Xhoni 2: Fshijw
05/06/2021, 8:16 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 8:17 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Eni Travel Xhoni 2:
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Po mi vonove
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Me thuaj
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se nuk presin
05/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: 7 min jam në dyqan
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: 3 min ato
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: Thuja se jam tu u kthy
05/06/2021, 8:23 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: ersha
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: 2 min
05/06/2021, 8:29 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ajde pra
05/06/2021, 8:29 pm – Eni Travel Xhoni 2: Se i kam kru
05/06/2021, 8:29 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ktu
05/06/2021, 8:33 pm – Rmedia: PO TI COJ
05/06/2021, 8:35 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:37 pm – Eni Travel Xhoni 2: Dhe tjeter
05/06/2021, 8:37 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ja
05/06/2021, 8:37 pm – Eni Travel Xhoni 2: 3
05/06/2021, 8:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:35 pm – Rmedia: 17 copë
05/06/2021, 9:35 pm – Eni Travel Xhoni 2: 16😂
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: E hoqa 1
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: I binte 18
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:37 pm – Eni Travel Xhoni 2: Dje ishin 13 pra fhe 3 sot
05/06/2021, 9:37 pm – Rmedia: Deri te esma mici 8shim 13
05/06/2021, 9:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:39 pm – Rmedia:
06/06/2021, 8:45 am – Rmedia: +3=17
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Jam në dyqan
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Nqs ke mi ço
06/06/2021, 8:20 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
06/06/2021, 8:20 pm – Eni Travel Xhoni 2: Vlla
10/06/2021, 5:50 pm – Eni Travel Xhoni 2:
10/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
10/06/2021, 7:25 pm – Rmedia: 18 copë
12/06/2021, 5:49 pm – Eni Travel Xhoni 2:
12/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
12/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: 20 copë
14/06/2021, 5:30 pm – Eni Travel Xhoni 2:
14/06/2021, 5:30 pm – Eni Travel Xhoni 2:
14/06/2021, 5:31 pm – Eni Travel Xhoni 2:
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Kur
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Tani?
14/06/2021, 5:46 pm – Eni Travel Xhoni 2: Po
14/06/2021, 5:57 pm – Rmedia: Ok
14/06/2021, 6:24 pm – Rmedia: Po ti çpj
14/06/2021, 6:25 pm – Rmedia: Çoj
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:31 pm – Rmedia: 3 copë që më mbete plus 3 tani = 6 copë
14/06/2021, 6:32 pm – Eni Travel Xhoni 2: Po cpaske qene zeroje m3 burr se ka dit prap
14/06/2021, 6:32 pm – Eni Travel Xhoni 2: 😁
14/06/2021, 6:32 pm – Eni Travel Xhoni 2: 3 mo
14/06/2021, 6:32 pm – Eni Travel Xhoni 2: Dite hene filloje mbar
14/06/2021, 6:34 pm – Rmedia: 5 COPE
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: OK
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SE KAM LLOGARI DHE ME SHOKUN
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: MOS U MRZ
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SAPO FOLA
14/06/2021, 6:35 pm – Eni Travel Xhoni 2: Me duhet per 6 mauj
14/06/2021, 6:35 pm – Eni Travel Xhoni 2: Muaj
14/06/2021, 6:35 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ca folem shpar
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: e marr vesh
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia:
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia: 6copë

9.Bisesa me shtetasin Klajdi Krasniqi me nr telefoni 0699542345 ashtu si dhe në bisedat e sipërpërmenduara përmban biseda ku pasi i dërgohet pasaporta nga ky shtetas e veta edhe e nje të afërmi të tij nga ana e Ronit i dërgohet testi i Covid me logon e laboratorit Genius për shtetasit Klodjan krasniqi dhe Imran Krasniqi.

15/10/2018, 3:59 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 3:59 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 4:00 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 4:00 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 4:00 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 6:07 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 6:07 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 6:07 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 6:07 pm – Klajd Krasniqi 3:
15/10/2018, 6:08 pm – Klajd Krasniqi 3: Futi ne disk vlla dhe te vi ti marr kur ti besh gati
26/01/2019, 4:48 pm – Klajd Krasniqi 3:
26/01/2019, 4:48 pm – Klajd Krasniqi 3:
26/01/2019, 5:07 pm – Rmedia: Ça është kjo klajdo
26/01/2019, 6:17 pm – Klajd Krasniqi 3: O rono e lash printerin ke dyqani vetem amon ma shif sot se me duhet neser se me ate punoj qe prontoj boletat
26/01/2019, 9:05 pm – Klajd Krasniqi 3: O ron e pe ate o vlla
26/01/2019, 9:15 pm – Rmedia: Kerkon bojë
26/01/2019, 9:16 pm – Klajd Krasniqi 3: Si e do bojen ajo mw te mbushur apo duhet me e ble
26/01/2019, 9:49 pm – Rmedia: De di
02/06/2021, 6:47 pm – Klajd Krasniqi 3:
02/06/2021, 6:47 pm – Klajd Krasniqi 3:
02/06/2021, 8:45 pm – Rmedia: Gati
02/06/2021, 8:58 pm – Klajd Krasniqi 3: Ok për 10 min erdha
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 9:00 pm – Klajd Krasniqi 3: Pse e hoqe më
02/06/2021, 9:00 pm – Rmedia: PRIT
02/06/2021, 9:14 pm – Rmedia: Dt8 pra 08.00 me 16.20
02/06/2021, 9:14 pm – Klajd Krasniqi 3: Ok perfekt
02/06/2021, 10:02 pm – Klajd Krasniqi 3: Hë më rono
02/06/2021, 10:50 pm – Klajd Krasniqi 3: Ktu ke lagja jom un
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: hajde te oxhaku kryqezimi
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: merr dhe 20 se ja dhashe
02/06/2021, 10:51 pm – Klajd Krasniqi 3: Nuk kom me ca me ardh a vjen dot ktej
02/06/2021, 10:54 pm – Klajd Krasniqi 3: Ke lagja jom
02/06/2021, 11:06 pm – Klajd Krasniqi 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – Klajd Krasniqi 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – Klajd Krasniqi 3: O ron pra keq e ka bo
02/06/2021, 11:07 pm – Klajd Krasniqi 3: Prap se ka regulli daten
02/06/2021, 11:08 pm – Klajd Krasniqi 3: Daten lart e ka bo posht e ka harru
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 11:08 pm – Klajd Krasniqi 3: Ajde ron ajde
02/06/2021, 11:08 pm – Klajd Krasniqi 3: A o në terezi ai
02/06/2021, 11:08 pm – Klajd Krasniqi 3: Sw paska menjen fare
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ska prb
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: Sr vjen vetë tani për 30 min
02/06/2021, 11:09 pm – Klajd Krasniqi 3: Ok
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: E mbyll punën
03/06/2021, 12:47 am – Rmedia: KU JE
03/06/2021, 10:33 am – Klajd Krasniqi 3: O më ron
03/06/2021, 11:25 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – Klajd Krasniqi 3: A te vi mç
03/06/2021, 11:28 am – Klajd Krasniqi 3: Më
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: I ka sjell
03/06/2021, 11:29 am – Rmedia: Të çova zile mromë
03/06/2021, 11:40 am – Klajd Krasniqi 3: Ok se po vi
03/06/2021, 11:40 am – Klajd Krasniqi 3: Isha në gjum
03/06/2021, 11:41 am – Rmedia: Ok
03/06/2021, 12:11 pm – Klajd Krasniqi 3: O ron më thuj kur te vij
03/06/2021, 12:11 pm – Klajd Krasniqi 3: Dhe ma sill dhe ate pdf
03/06/2021, 3:00 pm – Klajd Krasniqi 3: O rono ma dergo pak ate pdf
04/06/2021, 3:32 pm – Klajd Krasniqi 3: O rono hë më lali ma dergo pra ato
04/06/2021, 3:32 pm – Klajd Krasniqi 3: Erdha ke dyqani nuk ishe
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:

10.Në bisedën me shtetasin Igli Çela me nr telefoni 0694148124 në mënyrë të vazhdueshme edhe të përsëritur ka biseda për ti realizuar tampona të cilat janë me mbishkrimin Randox . Biseda do të gjendet bashkangjitur.

0/05/2021, 12:24 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/05/2021, 12:24 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:25 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: Si kji
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: I dua shpejt se ne 2 eshte avioni
30/05/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia: SHIFI DHE ME THUAJ
30/05/2021, 12:39 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela:
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Si ato te fundit
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Ma co me pdf
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Sot per nsr
01/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Ça ore
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Nsr ne darke niset
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Ne ore11 me tonen
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Mjes
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Ne darke
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Nsr
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Tani jam në mal të zi
01/06/2021, 2:11 pm – Rmedia: Nga darka t çoj pdf
01/06/2021, 2:11 pm – Igli Çela: Vetem mos harro
01/06/2021, 8:56 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Nuk harroj
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Grz
01/06/2021, 11:07 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Dyqan jAM
01/06/2021, 11:10 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 11:28 pm – Rmedia: You deleted this message
01/06/2021, 11:31 pm – Igli Çela: Ditelindjen e ka october
01/06/2021, 11:31 pm – Rmedia: OK
01/06/2021, 11:32 pm – Rmedia:
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Ok wshte
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Nsr do vi te tak
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Mire vlla
01/06/2021, 11:51 pm – Rmedia: Ok
04/06/2021, 7:41 am – Igli Çela: M gjes
04/06/2021, 7:42 am – Igli Çela: Te kam lene nje porosi te Armela kamarierja e poppyt
04/06/2021, 8:51 am – Rmedia: Ok

11.Në bisedën e bërë me shtetasin Xhulio Senko Gjaçi me nr. telefoni 0693170506 në ndryshim nga bisedat e tjera ku kërkohet vetëm për tampona ose për raporte mjeko ligjore për rripa sigurimi në këtë bisedë kërkohet për dëshmi pnaliteti.Biseda e plotë do të gjendet bashkangjitur këtij procesverbali.

23/02/2021, 4:42 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Roni ca bone si je
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ore te te pyes deshmi penaliteti rregullojm dot ne 😜
23/02/2021, 4:53 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir si mhb
23/02/2021, 4:57 pm – Rmedia: Po
23/02/2021, 4:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj se do kaloj pastaj
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:06 am – Xhulio Senko Gjaçi: Do nji pozitiv dajua😜 e bejm dot se i esht merzit puna 😜
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Hahaha
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Data ora
08/03/2021, 9:37 am – Xhulio Senko Gjaçi: 1 moment
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: E daljes
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi: Punen ai e maro ne 7
08/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Atëherë sonte në 19 e 40 me nesër në 19 e 10
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Po mir fix fare
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Kur ta mari ai sot
09/03/2021, 11:54 am – Xhulio Senko Gjaçi: Mbrojtje gjuhe c1 bejm dot ne laburatori jon
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: Pupupupupupu
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: 😱
09/03/2021, 12:00 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bohet apo jo
09/03/2021, 12:08 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir
09/03/2021, 4:09 pm – Rmedia: Ik andej
09/03/2021, 4:20 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahahhaha
09/03/2021, 4:21 pm – Xhulio Senko Gjaçi: H m se e do ai qe pyete mbrem
09/03/2021, 4:28 pm – Rmedia: Ok
09/03/2021, 4:28 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Behet thu
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do ma besh nji leje te shpejt mu se jam ktu te ushtaraku me nji shok
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: AA009FF
22/03/2021, 8:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: WDBRF52H77A946895
22/03/2021, 8:04 pm – Rmedia: Prit
22/03/2021, 8:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj zemra
22/03/2021, 8:17 pm – Xhulio Senko Gjaçi: A u bo
22/03/2021, 8:25 pm – Rmedia: Akoma
22/03/2021, 8:25 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do dhe shum
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Je i modh fare
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Flm shum pz
22/03/2021, 9:10 pm – Rmedia: Puq
31/03/2021, 8:58 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:13 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:14 pm – Rmedia:
31/03/2021, 10:16 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bisha do ma besh nji leje mu
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Dhe nji per gersin
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Taksirat
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te kam ra shum her ne qaf e di
15/04/2021, 8:44 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:49 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
15/04/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi: U bo ajo leja😜
20/05/2021, 10:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Zemra ca bone
20/05/2021, 10:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ka mo kshu gjona magjike laboratori apo e kemi myll😜
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Jo
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Hapur
20/05/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Neser do te te bie pak ne qaf un😜
20/05/2021, 10:12 pm – Rmedia:
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahhahahahhahahahahhahah
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Nga mi gje kto mace😜🤣
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te henen iken
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne 10
21/05/2021, 12:56 pm – Rmedia: Mjes apo darkë
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Mjes
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne dark te vij un

12.Biseda me shtetasin e quajtur Andrea Stanaj me nr telefoni 0684030737 ka karta të shumta id për të cilat kërkohet test covid , por sipas pohimit të Ronit ky shtetas është duke mësuar profesionin pranë këtij subjekti.

19/06/2021, 5:51 pm – Rmedia: Te lutem beje dhe kete ndrysho dt beje ap me dt 19 ne oren 8:305 dalja po me dt 19 ora 7 mbasdite
19/06/2021, 5:52 pm – Rmedia: Pdf
19/06/2021, 5:54 pm – Andrea🤨: DRITAN METALIU GENIUS (2).pdf (file attached)
DRITAN METALIU GENIUS (2).pdf
19/06/2021, 6:00 pm – Rmedia: IMG-20210619-WA0033.jpg (file attached)
19/06/2021, 6:00 pm – Rmedia: Ap sot me 18 ora 6 mbasdite
Dalja me dt 19 ora 7 mbasdite
19/06/2021, 6:00 pm – Rmedia: E dua leter me xhen
19/06/2021, 6:03 pm – Rmedia: IMG-20210619-WA0032.jpg (file attached)
19/06/2021, 6:03 pm – Rmedia: IMG-20210619-WA0031.jpg (file attached)
19/06/2021, 6:03 pm – Rmedia: Sot sot
19/06/2021, 6:03 pm – Rmedia: Mkoçi
19/06/2021, 6:06 pm – Andrea🤨: DRITAN METALIU GENIUS (2)-1.pdf (file attached)
DRITAN METALIU GENIUS (2).pdf
19/06/2021, 9:15 pm – Rmedia: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/MSH/14518/MSH_14518_n4_s1_web.aspx?dv=ABiDRiy3dQC0SN2xpBWH9xzFORvj21kpJUf7Av/t1zpnS1Z9iDVgqw9fm0Ukwuqb=10
19/06/2021, 9:18 pm – Rmedia: Mos e fshi
20/06/2021, 9:34 am – Andrea🤨: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/MSH/14518/MSH_14518_n4_s1_web.aspx?dv=ABiDRiy3dQC0SN2xpBWH9xzFORvj21kpJUf7Av/t1zpnS1Z9iDVgqw9fm0Ukwuqb=10
20/06/2021, 10:22 am – Rmedia: Taponxhiii
20/06/2021, 10:22 am – Rmedia: STK-20210613-WA0013.webp (file attached)
20/06/2021, 10:23 am – Rmedia: STK-20210509-WA0026.webp (file attached)
20/06/2021, 10:23 am – Rmedia: STK-20210528-WA0020.webp (file attached)
20/06/2021, 10:23 am – Rmedia: STK-20210531-WA0029.webp (file attached)
20/06/2021, 10:23 am – Rmedia: STK-20210611-WA0009.webp (file attached)
20/06/2021, 10:25 am – Andrea🤨: STK-20210620-WA0000.webp (file attached)
20/06/2021, 11:58 am – Rmedia: IMG-20210620-WA0002.jpg (file attached)
20/06/2021, 12:00 pm – Rmedia: Dje darkë për sot në mjes ora 10.12
20/06/2021, 12:05 pm – Rmedia: IMG-20210619-WA0036.jpg (file attached)
20/06/2021, 12:05 pm – Rmedia: Pozitiv
20/06/2021, 12:10 pm – Andrea🤨: Gen ?
20/06/2021, 12:10 pm – Andrea🤨: Kur
20/06/2021, 12:20 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0004.jpg (file attached)
20/06/2021, 12:22 pm – Andrea🤨: Ca do ndryshoj?
20/06/2021, 12:23 pm – Rmedia: 23 vjeç
20/06/2021, 12:23 pm – Andrea🤨: Njejten dat
20/06/2021, 12:23 pm – Andrea🤨: ?
20/06/2021, 12:24 pm – Rmedia: Po
20/06/2021, 12:31 pm – Andrea🤨: ANTIGONA IBISHI GENIUS.pdf (file attached)
ANTIGONA IBISHI GENIUS.pdf
20/06/2021, 12:31 pm – Andrea🤨: ALBI DOKA GENIUS.pdf (file attached)
ALBI DOKA GENIUS.pdf
20/06/2021, 12:31 pm – Andrea🤨: +
20/06/2021, 12:47 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0005.jpg (file attached)
20/06/2021, 12:47 pm – Rmedia: Sot sot
20/06/2021, 1:23 pm – Andrea🤨: KASTRIOT LLESHI.pdf (file attached)
KASTRIOT LLESHI.pdf
20/06/2021, 1:35 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0006.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0018.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0019.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0020.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0021.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0023.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0024.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0026.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0030.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0022.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0034.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0029.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0025.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0027.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0036.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:19 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0035.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:20 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0028.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:20 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0031.jpg (file attached)
20/06/2021, 6:20 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0033.jpg (file attached)

20/06/2021, 6:20 pm – Rmedia: IMG-20210620-WA0032.jpg (file attached)

13.Në bisedën me shtetasin e quajtur Juri i Fajes me nr telefoni 0699934991 ashtu si në bisedat e tjera të përmenduara më lartë ka biseda për ndërrime datash formualarësh edhe të derdhjeve nëpër llogari bankare.

07/01/2019, 9:13 am – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
07/01/2019, 8:51 am – Juri i Fajes 24 Orësh:
03/04/2019, 10:47 am – Juri i Fajes 24 Orësh:
13/08/2019, 10:49 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Pershendetje ore zoteri
13/08/2019, 10:49 am – Juri i Fajes 24 Orësh: A keni 2 minuta koh tju flas per zotin ton jehova?
13/08/2019, 10:49 am – Juri i Fajes 24 Orësh: 😂😂😂😂
13/08/2019, 11:32 am – Rmedia: 🧐
30/08/2019, 3:54 pm – Juri i Fajes 24 Orësh:
30/08/2019, 3:54 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Missed voice call
30/08/2019, 4:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Missed voice call
30/08/2019, 4:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Nqs ske filluar ta besh
30/08/2019, 4:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Lere
30/08/2019, 6:01 pm – Rmedia: E kam bo gati por lëviza urgjent.
30/08/2019, 6:01 pm – Rmedia: Kur të jem aty vetëm me e nxjerr kam
30/08/2019, 10:15 pm – Rmedia: Te puna je
30/08/2019, 10:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Vi e mar ne mgjes
30/08/2019, 10:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se jam me njerez
30/08/2019, 10:15 pm – Rmedia: Ok
30/08/2019, 10:15 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Sduhet tbim nsy
30/08/2019, 10:16 pm – Rmedia: Hahahhahahah
30/08/2019, 10:16 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Je shum i mir
30/08/2019, 11:23 pm – Rmedia: Ku je
30/08/2019, 11:23 pm – Rmedia: Jam në dyqan
30/08/2019, 11:23 pm – Rmedia: Ke mundësi ta jap tani se nesër do jem në pishina
30/08/2019, 11:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Jo po iki jasht tr
30/08/2019, 11:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Skgj se per te henen me duhet
30/08/2019, 11:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Shifemi te djelen
30/08/2019, 11:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ose te henen nmgjes
30/08/2019, 11:24 pm – Rmedia: Kontrollin sa ta vej
30/08/2019, 11:24 pm – Rmedia: Datën sot
30/08/2019, 11:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po
30/08/2019, 11:25 pm – Rmedia: Po lek
30/08/2019, 11:25 pm – Rmedia: Sa tja vej
30/08/2019, 11:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: 790
30/08/2019, 11:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se esht perseritje
30/08/2019, 11:25 pm – Rmedia: E kuptoj
30/08/2019, 11:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Flm je shum i mir
30/08/2019, 11:25 pm – Rmedia: Ngel
30/08/2019, 11:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po
30/08/2019, 11:26 pm – Rmedia: Apo nuk kalon
30/08/2019, 11:26 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ngel
30/08/2019, 11:26 pm – Rmedia: Portollambë e majtë
30/08/2019, 11:26 pm – Rmedia: Ska
30/08/2019, 11:26 pm – Rmedia: Tym
30/08/2019, 11:26 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po dhe tym
30/08/2019, 11:27 pm – Rmedia: Ok
30/08/2019, 11:28 pm – Rmedia: Ora
30/08/2019, 11:28 pm – Rmedia: 14 30
30/08/2019, 11:28 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: 14:50
30/08/2019, 11:56 pm – Rmedia: Nesër në mjes jam deri në 9 e 30 ose 10 mjesit
30/08/2019, 11:56 pm – Rmedia: Nqs kalon e ke gati
30/08/2019, 11:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ok vlla gjithsesi flasim
30/08/2019, 11:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Flm
30/08/2019, 11:56 pm – Rmedia: Ka dal zar
30/08/2019, 11:57 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Je shum i mir
30/08/2019, 11:57 pm – Rmedia:
30/08/2019, 11:57 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Super
31/08/2019, 12:10 am – Rmedia: Nesër në mjes kalo ose ta sjell ke lokali
08/09/2019, 8:35 pm – Rmedia: Ku je me
08/09/2019, 8:35 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ne lokal
08/09/2019, 8:35 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: E varja hidhe ate se harrova te tthem
08/09/2019, 8:35 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Do vij kto dit
08/09/2019, 8:35 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Te jap nei lek
08/09/2019, 8:35 pm – Rmedia: Kola
08/09/2019, 8:35 pm – Rmedia: Udimi
08/09/2019, 8:36 pm – Rmedia: Off
08/09/2019, 8:36 pm – Rmedia:
08/09/2019, 8:36 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Edhe te vazhdojm detyrat e tjera
08/09/2019, 8:36 pm – Rmedia: E marr vesh
08/09/2019, 8:36 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Flm je shum i mir
17/09/2019, 10:05 am – Juri i Fajes 24 Orësh:
18/09/2019, 5:03 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Mos mthuj qe se ke mbaru
19/09/2019, 12:22 am – Rmedia:
19/09/2019, 12:23 am – Rmedia: Është më blu në foto reale
19/11/2019, 10:56 am – Juri i Fajes 24 Orësh:
19/11/2019, 10:56 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Si kjo me tnjejeten vlere
19/11/2019, 10:56 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Vetem data dhe muajnkemi per tndru
22/11/2019, 8:36 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Te lutem
22/11/2019, 8:36 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Mos mle mas dore
22/11/2019, 8:36 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Sonte patjer
22/11/2019, 8:37 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Patjeter
22/11/2019, 8:50 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po thot robi nje “OK”
22/11/2019, 8:50 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: 🤣🤣🤣🤣🤣
22/11/2019, 9:15 pm – Rmedia: Ok
22/11/2019, 9:16 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Dhe mos me thuaj me ok
22/11/2019, 9:16 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ok?
22/11/2019, 9:16 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: 😂😂😂😂😂😂
19/12/2019, 8:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: 18662
10500
19/12/2019, 8:24 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Beje me daten 20.12.2019
19/12/2019, 8:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Nese ke per kollaj nje mandat ma nis me foto
19/12/2019, 8:25 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Qe ti nenvizoj ku duhet te ndyshosh
19/12/2019, 8:30 pm – Rmedia:
19/12/2019, 8:30 pm – Rmedia: E jotja që më le pas çuar më parë
19/12/2019, 8:31 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ok po ske ndonje te paster
19/12/2019, 8:31 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Qe tbej korrigjimet
19/12/2019, 8:32 pm – Rmedia: Bëji te kjo se e kuptoj
19/12/2019, 8:32 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Leje se e gjeta
19/12/2019, 8:47 pm – Juri i Fajes 24 Orësh:
19/12/2019, 9:01 pm – Rmedia: Ok
19/12/2019, 10:15 pm – Rmedia:
20/12/2019, 9:07 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Mgjesi
20/12/2019, 9:07 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Kur te jesh ne dyqan me thuaj
20/12/2019, 9:07 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Para ores 12
20/12/2019, 9:09 am – Rmedia: Tani jam
20/12/2019, 9:09 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Aty je?
20/12/2019, 10:12 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Ca esht ky tipi se po i hap shum syt
20/12/2019, 10:13 am – Juri i Fajes 24 Orësh: E njef ti
20/12/2019, 10:13 am – Juri i Fajes 24 Orësh: ?
17/01/2020, 1:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Si tkam
17/01/2020, 1:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Duhet rregullu cik ngjyra vules
17/01/2020, 1:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se po mbenin numra
17/01/2020, 4:02 pm – Rmedia: Kapish
17/01/2020, 4:06 pm – Rmedia: Ok
17/01/2020, 4:56 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Duhet kto dit max te henen
19/01/2020, 1:30 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Edhe emri i arketarit ka ndryshuar
19/01/2020, 1:30 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Brunilda Hoxha
19/01/2020, 2:39 pm – Juri i Fajes 24 Orësh:
19/01/2020, 3:00 pm – Juri i Fajes 24 Orësh:
19/01/2020, 4:06 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Mos harro vulen
19/01/2020, 4:06 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se filluan te benin numra per ngjyreb
19/01/2020, 4:06 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ngjyren
20/01/2020, 12:32 pm – Rmedia:
20/01/2020, 12:32 pm – Rmedia: Ku je
20/01/2020, 12:42 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ok
20/01/2020, 12:42 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Noren 2 jam aty
20/01/2020, 12:42 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Vetm ngjyren e vules kam frik
20/01/2020, 12:42 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se me ben numra
20/01/2020, 1:09 pm – Rmedia: E ke zar
20/01/2020, 1:09 pm – Rmedia: 2 lloje të ndryshme
20/01/2020, 1:09 pm – Rmedia: E ke me zgjedhje
20/01/2020, 2:06 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ok vlla pak min jam aty
20/01/2020, 2:10 pm – Rmedia: Ok
20/01/2020, 2:34 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: O ron
20/01/2020, 2:34 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Me fike
20/01/2020, 2:34 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Hape ate telefon se jam te dyqani
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: O ron tlutem
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Kam qe n6 npun
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Nsr jam prap qe n6
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Doja tmyllja lokalin
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: A tpres a jo
06/09/2020, 10:01 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Se skam fuqi jam i vdek
06/09/2020, 10:10 pm – Rmedia: Po vij
06/09/2020, 10:11 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Per sa vjen
27/11/2020, 8:59 am – This business account has now registered as a standard account. Tap for more info.
29/01/2021, 4:23 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
03/04/2021, 4:40 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
06/04/2021, 1:16 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Missed voice call
06/04/2021, 1:17 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Pershendetje
06/04/2021, 1:17 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po hape o burr se mduhesh
06/04/2021, 1:18 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Ke nei kopje wester union
06/04/2021, 1:18 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Transferte
06/04/2021, 1:18 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Apo ta gjej un
06/04/2021, 2:29 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: U be 1 or
06/04/2021, 3:54 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Missed voice call
06/04/2021, 3:55 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: A gjete ndinje model ti se un spo gjej
15/04/2021, 8:49 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
16/04/2021, 9:32 am – This chat is with a business account. Tap to learn more.
16/05/2021, 7:08 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Pershendetje
16/05/2021, 7:08 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Pun apo pushim sot
16/05/2021, 8:02 pm – Rmedia: me shkruaj
16/05/2021, 8:04 pm – Juri i Fajes 24 Orësh:
16/05/2021, 8:05 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Shuma 19500 lek
16/05/2021, 8:05 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Totali per tu paguar 19600
16/05/2021, 8:06 pm – Rmedia: ok
16/05/2021, 8:06 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Date/ora 15/08/2021 14:06
17/05/2021, 8:59 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Mgjesi
17/05/2021, 8:59 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Ke dal?
17/05/2021, 9:39 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Data 15/05/2021
17/05/2021, 9:39 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Se e paskam ber gabim
17/05/2021, 10:26 am – Rmedia: Është cilësi e dobët
17/05/2021, 10:28 am – Juri i Fajes 24 Orësh: Po se ben dot vet
17/05/2021, 2:27 pm – Rmedia: E bëjmë
17/05/2021, 2:28 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Leje
17/05/2021, 2:28 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Koha mbaroi
17/05/2021, 2:28 pm – Rmedia:
17/05/2021, 2:28 pm – Rmedia:
17/05/2021, 2:34 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Po te thash shpar
17/05/2021, 2:34 pm – Juri i Fajes 24 Orësh: Kur folem
17/05/2021, 2:34 pm – Rmedia:

14.Është bërë kqyrja e bisedës me shtetasin Blerim Cibaku me nr telefoni 0676345272 dhe ka rezultuar biseda si më poshtë:

30/12/2020, 6:56 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/12/2020, 6:56 pm – Blerim Cibaku:
30/12/2020, 6:57 pm – Blerim Cibaku: Dt 29.12.20
05/02/2021, 2:40 pm – Blerim Cibaku: Prsh
05/02/2021, 2:41 pm – Blerim Cibaku: Desha të të takoj
05/02/2021, 8:00 pm – Rmedia: Ku je
06/02/2021, 3:16 pm – Rmedia: Blero
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Nuk erdhi ai robshi
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Të shof car mund të të kerkoj
06/02/2021, 3:25 pm – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Prsh
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: ..
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Kur
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Sot pasdite
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Gati
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Të jene
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Neser nisen
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Në mjes
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Apo drekë nisen
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: 40/50 u kam thënë
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Leke
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:35 am – Blerim Cibaku: Prit të pys
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Ora fiks më duhet
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Që të bëj llogaritë
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Pasnesër në orën 06
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Nisen
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Bëje për nesër
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Sot në darkë për nesër në darkë
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: 19 e 20 dalja
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ti je mjeshtër
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Rono
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Tu jap nr atyre
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Te vijnë të të tak vete
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:36 pm – Blerim Cibaku: I takove ato
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Mbaruan punë
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Po
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Të kënaqur besoj😀
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Kur kalon ktej
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Nesër nga mëngjesi
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Ora 9
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Sot kthehem vone
11/03/2021, 1:39 pm – Blerim Cibaku: Flasim
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mirmëngjes
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mjeshtër
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Mjes
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Si je
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Ke kafja
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Jam
12/03/2021, 9:44 am – Rmedia: Ku me
06/05/2021, 12:46 pm – Blerim Cibaku:
06/05/2021, 2:15 pm – Rmedia: Kur
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08 nisen me traget
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ora
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Të pys
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ok
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08. Në darkë
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Ora 20

Është bërë kqyrja e telefonit me shtetasin Ermir Koçi i cili i dërgon në mënyrë të vazhdueshme karta identiteti për ti bërë teste dhe në orën 14:20 i dërgon një id kosovare ku i thotë se i duhej sa më shpejt të jetë e mundur formulari për këtë. Nga kqyrja e sistemit Deepsee rezulton se ky shtetas ndodhet jashtë territorit shqiptar për momentin.Bashkangjitur biseda e plotë për sa më sipër:

7/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: ERMIR KOÇI 228977.pdf (file attached)
ERMIR KOÇI 228977.pdf
17/06/2021, 3:52 pm – Miri Koci: IMG-20210617-WA0008.jpg (file attached)
17/06/2021, 3:53 pm – Miri Koci: Sot per sot
17/06/2021, 3:53 pm – Miri Koci: Do vi marsida
17/06/2021, 3:53 pm – Miri Koci: Beje
18/06/2021, 7:06 pm – Miri Koci: IMG-20210618-WA0009.jpg (file attached)
18/06/2021, 7:06 pm – Miri Koci: 18 per 19
18/06/2021, 7:06 pm – Miri Koci: Ne drek
18/06/2021, 8:05 pm – Miri Koci: IMG-20210618-WA0010.jpg (file attached)
18/06/2021, 8:05 pm – Miri Koci: IMG-20210618-WA0011.jpg (file attached)
18/06/2021, 8:06 pm – Miri Koci: Sot per neser
18/06/2021, 8:06 pm – Miri Koci: Ne drek
18/06/2021, 8:23 pm – Miri Koci: Nona mi shikon pak sa jan
18/06/2021, 8:44 pm – Rmedia: Haahahahha
18/06/2021, 8:45 pm – Rmedia: 37
19/06/2021, 1:04 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0009.jpg (file attached)
19/06/2021, 1:04 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0010.jpg (file attached)
19/06/2021, 1:04 pm – Miri Koci: Sot per sot
19/06/2021, 1:33 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0011.jpg (file attached)
19/06/2021, 1:33 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0012.jpg (file attached)
19/06/2021, 1:33 pm – Miri Koci: Sot per sot
19/06/2021, 1:44 pm – Miri Koci: Po i bej une mos mi co
19/06/2021, 1:44 pm – Miri Koci: Andrea
19/06/2021, 5:07 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0031.jpg (file attached)
19/06/2021, 5:07 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0032.jpg (file attached)
19/06/2021, 5:07 pm – Miri Koci: Sot sot
19/06/2021, 6:03 pm – Rmedia: 2 copë
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0037.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0043.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0042.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0038.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0041.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0040.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:03 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0039.jpg (file attached)
19/06/2021, 9:09 pm – Miri Koci: IMG-20210619-WA0044.jpg (file attached)
19/06/2021, 10:09 pm – Rmedia: Sot për sot
19/06/2021, 10:21 pm – Miri Koci: Neser per te henen mjes
19/06/2021, 10:21 pm – Miri Koci: Po kur do mi japesh
19/06/2021, 10:22 pm – Rmedia: Hajde
19/06/2021, 10:22 pm – Miri Koci: Se ne 8 do iki
19/06/2021, 10:22 pm – Miri Koci: Po vi
19/06/2021, 10:22 pm – Miri Koci: Ti mar
19/06/2021, 10:22 pm – Miri Koci: Erdh
19/06/2021, 10:22 pm – Miri Koci: Mos mi vono
20/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Hëmë
20/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Sikke
20/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Sille
20/06/2021, 12:47 pm – Miri Koci: IMG-20210620-WA0005.jpg (file attached)
20/06/2021, 12:47 pm – Miri Koci: Sot sot
20/06/2021, 1:24 pm – Rmedia: KASTRIOT LLESHI.pdf (file attached)
KASTRIOT LLESHI.pdf
20/06/2021, 1:34 pm – Miri Koci: IMG-20210620-WA0006.jpg (file attached)
20/06/2021, 1:35 pm – Rmedia: Kur
20/06/2021, 1:51 pm – Rmedia: YLLI QEMA GENIUS.pdf (file attached)
YLLI QEMA GENIUS.pdf
20/06/2021, 2:05 pm – Miri Koci: IMG-20210620-WA0007.jpg (file attached)
20/06/2021, 2:05 pm – Miri Koci: Sot sot
20/06/2021, 2:05 pm – Rmedia: Kur i do
20/06/2021, 2:35 pm – Miri Koci: This message was deleted
20/06/2021, 2:36 pm – Miri Koci: This message was deleted
20/06/2021, 2:37 pm – Miri Koci: Yllin dje per sot
20/06/2021, 3:32 pm – Miri Koci: Missed voice call
20/06/2021, 4:39 pm – Rmedia:
MEHMET QAMILI GENIUS.pdf
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
20/06/2021, 4:45 pm – Rmedia: You deleted this message
21/06/2021, 12:17 pm – Miri Koci: IMG-20210621-WA0002.jpg (file attached)
21/06/2021, 12:17 pm – Miri Koci: IMG-20210621-WA0004.jpg (file attached)
21/06/2021, 12:17 pm – Miri Koci: IMG-20210621-WA0003.jpg (file attached)
21/06/2021, 2:15 pm – Miri Koci: IMG-20210621-WA0010.jpg (file attached)
21/06/2021, 2:16 pm – Miri Koci: IMG-20210621-WA0011.jpg (file attached)
21/06/2021, 2:16 pm – Miri Koci: Ket ma bej direk tani
21/06/2021, 2:16 pm – Miri Koci: Se me duhet

alert.al/

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed