Menu

Ky është njeriu që do të ndërtojë fabrikën e vaksinave në Shqipëri, Rama takon biznesmenin turk

Kryeministri Edi Rama, gjatë vizitës në Turqi është takuar me Canturk Alagöz, biznesmenin e njohur dhe personin që ka në dorë shpërndarjen e vaskinës kineze “Sinovac”. Rama thotë se me biznesmenin turk diskutoi edhe për mundësinë e hapjes së një fabrike të prodhimit të vaksinave në vendin tonë. “Të shohim”, shkruan në fund të postimit Rama, një fjalë ekuivalente me atë turke “kësmet”.

“PHOTO OF THE DAY

***i nderuar nga mikpritja e Canturk Alagöz, një personalitet i shkencës dhe biznesit turk, pronari i kompanisë së prodhimit të disa lloje vaksinash, e njëkohësisht distributori i vaksinës Sinovac, me të cilin diskutuam për projektin e ndërtimit të fabrikës së vaksinave në Shqipëri, si pjesë e një qendre ekselence farmaceutike… Të shohim”, shkruan kryeministri Rama.

alert.al/

Related Posts