14 C
Tirana
Friday, August 14, 2020
No menu items!

Një shqiptare nga Tetova, menaxhere në Ecolog, përfaqëson Maqedoninë ne Forumin Botëror të Investimeve

Një shqiptare nga Tetova do të përfaqësojë Maqedoninë e veriut në Asamblenë e Madhe të Forumit Botëror të Investimeve të Engjëjve të Biznesit. Bëhet fjalë për Znj.Funda Ibraimi, e cila është njëherësh dhe menaxherë në kompaninë ndërkombëtare Ecolog International, që drejtohet nga familja Destani.

Ditët e fundit është mësuar se, në Forumin Botëror të Investimeve (WBAF) është emëruar Funda Ibraimi, me detyrë Menaxhere e Parallogaritjeve në Ecolog International. Znj.Ibrahimi emëruar si partnere ndërkombëtare për të përfaqësuar Maqedoninë e Veriut. Partneri Ndërkombëtar Funda Ibraimi do të përfaqësojë Maqedoninë e Veriut në Asamblenë e Madhe të Forumit Botëror të Investimeve të Engjëjve të Biznesit. Përfshirja e Maqedonisë së Veriut në ËBAF siguron një gamë të gjerë mundësish për startup bizneset dhe bizneset me rritje të lartë dhe hap dyert për zhvillim dhe bashkëpunim ekonomik.

Funda Ibraimi

Si partner dhe bashkëpunëtor i organizatës G20 Global Partneriteti për Përfshirje Financiare (GPFI), Forumi Botëror i Investimeve të Engjëjve të Biznesit (WBAF) është i angazhuar të bashkëpunojë globalisht për të fuqizuar zhvillimin ekonomik të botës, duke nxitur instrumente financiare inovative për startup bizneset, inovatorët dhe sipërmarrësit, për të promovuar barazinë gjinore dhe pjesëmarrjen e grave në të gjithë sektorët e ekonomisë botërore. WBAF gjithashtu nëpërmjet përpjekjeve të saj globale mundëson lehtësimin në qasjen në financa, për të promovuar përfshirjen financiare dhe për të krijuar më shumë vende pune dhe drejtësi sociale.

ËBAF realizon misionin e saj përmes palëve dhe kanaleve të ndryshme. Kjo perfshin 253 komisionerë të lartë, senatorë dhe partnerë ndërkombëtarë nga 95 vende; 7 zyra vendesh në 5 kontinente; Shkolla e Biznesit WBAF dhe më shumë se 50 anëtarë të fakulteteve të saj nga 32 vende; dhe 5 komitete pune ndërkombëtare.

ËBAF gjithashtu ka një fond investimesh, partneritete me 12 institucione globale dhe marrëveshje të bashkëpunimit ekonomik me 5 qeveri. Kongresi Botëror WBAF, i mbajtur në shkurt të çdo viti, pret të paktën 5 samite dhe shumë ngjarje të tjera, duke përfshirë një fazë globale të mbledhjes së fondeve.

Qendra Alert / Alert.al

- Advertisement -

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lajmi i fundit

EFSA: Rreziqet në shëndet nga prania e glikalkaloideve në ushqime

EFSA ka vlerësuar rreziqet për shëndetin e njeriut dhe kafshëve në lidhje me praninë e glikalkaloideve në ushqime dhe...

Kinë, Koronavirus në mishin e pulës të ardhur nga Brazili. Virusi edhe në karkaleca deti ekuadorian. Ja nga se mund të ketë ardhur

Koronavirusi u gjet në mostrat e krahëve të pulave të ngrira në Kinë. Shpendët ishin importuar nga Brazili. Koronavirusi që shkakton Covid-19 u zbulua gjatë...

Në mbrojtje të fermerëve dhe zë kundër Ministrisë së Bujqësisë, eksperti Ervin Resuli nën presion dhe i kërcenuar?

Një status në Facebook, hedh dyshime se një nga ekspertët e bujqësisë dhe zëri që iu ka dalë në mbrojtje fermerëve gjatë gjithë kohës,...

Prokuroria Fier ka “harruar” dosjen e Harrilla Mile, 15 vite kryetar komune, që falsifikoi 455 ha toka të 10 fshatrave

“TUÇ MAKU” i GRECALLISË-FIER, HARRILLA MILE/ Me “akrobaci nderesh”, qëndroi 15 vite kryetar i Komunës Qendër, kohë kur nga familje me jetë minimale, u bë me...

Fermerët në skemën e kompensimit, do paguajnë TVSH-në për qarkullim vjetor mbi 10 mln lekë xhiro

Nga 1 janari 2021 fermerët, në skemën e kompensimit, do paguajnë TVSh për qarkullim vjetor mbi 10 milionë lekë, nga 5 milionë lekë që...

More Articles Like This

- Advertisement -