Menu

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostik tashmë dhe në zemër të Tiranës, me një pafundësi analizash

Shëndeti është elementi i parë dhe më i rëndësishëm i lumturisë dhe parandalimi i sëmundjeve, apo identifikimi i hershëm i tyre  është lehtësisht i mundshëm. Duke mos e lënë jashtë vëmendjes shëndetin tonë, duhet dhe mund të kryejmë shpesh herë analiza të hollësishme dhe një faktor mjaft i rëndësishëm është cilësia e analizave, vendi ku zgjedhim t’i bëjmë, stafet mjekrësore, aparaturat e laboratorëve nga varen dhe rezultatet e në fund, interpretimi i duhur.

Gjithë këtë zinxhir, tashmë e kemi të zgjidhur me një ndalim.  Laboratori NOVAL Diagnostic,me piken me te re , pranë Radio Tiranës apo e thënë ndryshe në rrugën e Liceut. NOVAL Diagnostic, për të gjithë ata që kanë nevoja shëndetësore, apo ata duantë jenë gjithmonë të informuar për shëndetin e tyre e të parandalojnë sëmundjet, ofron gamën e plotë të analizave mikrobiologjike. Në NOVAL Diagnostik, çdo i interesuar do të gjejë përgjigje për vlerësimin e sëmundjes dhe zbulimin e shkaktarit te saj.

Laboratori NOVAl Diagnostik eshte konceptuar nga ekspertët më të mrë, ne mënyre të tillë që, nëpërmjet metodave dhe aparaturave të dedikuara të përcaktohen saktësisht diagnozat e sëmundjeve infektive me etiologji të  ndryshme

Ndaj, mos prisni vetëm atëherë kur mjeku juaj të kërkojë disa analiza, por kujdesuni për veten dhe familjen, duke u drejtuar te NOVAL Diagnostic, të cilin e gjeni në zemër të Tiranës,, konkretisht tek Kryqëzimi i RTSH, tek Pallatet Agimi, në Kamëz, në qytetin e Vlorës ngjitur me Konsullatën Italiane, si dhe në qytetin e Fierit, përballë poliklinikës së qytetit.

Në këtë prag vere, laboratori vetëm për muajin Maj ka bërë paketa të ndryshme me çmime të përballushme nga të gjithë, te cilat i gjeni tek fotot më poshtë.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed