Menu

Pas tërheqjes së Wudy Aia në Itali por jo në Shqipëri, tashmë në listë është Negroni Golosino

Supermarketet Cadoro dhe Carrefour kanë  raportuar tërheqjen paraprake nga raftet e markave të tjera sallamet Wudy Aia, sipas lotëve përkatës dhe sallame derri të markës Golosino Negroni për shkak të pranisë së mundshme të kontaminimit mikrobik nga Listeria monocytogenes. Produktet në fjalë janë:

  • Salsiçe derri Golosino Negroni , në paketime 100 gramësh, me afat skadence nga 20.09.2022 deri më 14.11.2022;
  • Rostiçeri Würstel Wudy Aia Classic , në paketime 4 × 100 gram, me data të skadencës nga 20.09.2022 deri më 05.12.2022;
  • Würstel Wudy Aia Classico tris , në pako 3 × 250 gram, me data skadence nga 20/09/2022 deri në 05/12/2022;
  • Salsiçe derri Wudy Aia Bavaria , në paketime 250 gramësh, me datë skadence nga 20.09.2022 deri më 12.05.2022;
  • Salsiçe derri Wudy Aia Grill , në pako 250 gram, me data skadence nga 20.09.2022 deri më 05.12.2022;

Multipaketë Würstel Wudy Aia Classico , në pako 1 kg, me data skadence nga 20.09.2022 deri më 05.12.2022.

Salsiçet e tërhequra janë prodhuar nga Agricola Tre Valli Soc. Coop. në fabrikën në piazzale Apollinare Veronesi 1, në San Martino Buon Albergo, në provincën e Veronës (shenja e identifikimit IT 04 M CE).  Masat lidhen me një shpërthim të listeriozës , e cila ka 71 raste të konfirmuara dhe tre vdekje që sipas autoriteteve shëndetësore, lidhet me konsumimin e salsiçeve të kontaminuara të ngrëna të papërpunuara. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed