Menu

Përplasja/ Duan t’i bëjnë “gjyqin” para Ramës, Dritan Leli u mbyll sallën e teatrit këshilltarëve, takohemi në “zoom”

Anëtarët e Këshillit Bashkiak të Vlorës, kërkuan në fillim të këtij muaji që të kenë një takim me kryebashkiakun Dritan Leli, dhe të pranishëm të jenë deputetët e qarkut, mes tyre dhe kryeministri Edi Rama.

Shqetësimi i strukturave të PS në Vlorë, është ngritur pas përplasjes së Dritan Lelit me Edi Ramën. Sipas tyre, kjo u shkaktoi atyre humbje të një pjese të votave në 25 prill. Për këtë, ata donin t’i bënin ballafaqim para gjithë deputetëve dhe vetë Ramës.

Në përgjigjen e kryebashkiakut të Vlorës nuk fshihet sarkazma.

Leli i kthen përgjigje Këshillit të Bashkisë dhe i njofton se mbledhja duhet të zhvillohet online siç janë bërë gjatë gjithë kohës, pasi grumbullimet janë të ndaluara me ligj. Në urdhrin e firmosur nga kryebashkiaku i Vlorës, thuhet se ambientet e Teatrit “Petro Marko” nuk do të përdoren për këtë takim.

“Lidhur me mbledhjen e ditës së sotshme kërkuar nga një grup këshilltarësh bashkiak, më poshtë do të gjeni të gjithë komunikimin zyrtar që kam zhvilluar me Këshillin Bashkiak, për mbledhjen e kërkuar prej tyre për t’u zhvilluar në teatrin Petro Marko.

Referuar ligjit për parandalimin dhe luftimin e infeksioneve, kemi vendosur që mbledhja të zhvillohet online, në aplikacionin Zoom, siç janë zhvilluar të gjitha mbledhjet e deritanishme përgjatë gjithë vitit”, shkruan Dritan Leli dhe ndan fotot e mëposhtme.

Related Posts