Menu

Publikohen rezultatet e provimit të Maturës: Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore. Ky provim u zhvillua më 7 qershor, ndërsa u deshën disa ditë që të shpalleshin rezultatet me vlerësimet për maturantët.

Më herët u shpallën edhe rezultatet për provimin e Anglishtes. Kujtojmë se edhe këtë vit maturantët u hodhën në protestë në lidhje me testin e Matematikës, pasi pretendojnë se pyetet ishin jashtë programit mësimor.

Pas këtyre ankesave Ministria e Arsimit vendosi për uljen e kufirit minimal të pikëve për çdo notë për testin e Matematikës.

REZULTATI

KETU:

http://qsha.gov.al/infos/matura_2021/d1/rezultate_d1_2021.pdf

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed