Menu

Rikujtohet djathi Tuma, për rrezikun mikrobiologjik

Kompania “Eataly” ka raportuar si një masë paraprake, rikujtimin nga prodhuesi të një grupi djathi Tuma D’Fe, prodhuar nga Ferma Christine Draps për probleme të mundshme mikrobiologjike. Në lajmërimin e rikujtimit nuk u dhanë hollësi të tjera rreth ndotjes. Produkti në fjalë shitet me numrin e grumbullit 01120222 dhe datën e skadencës 01/03/2023. Si masë parandaluese, konsumatorët në posedim të produktit me datën e skadimit dhe numrin e lotit të treguar, këshillohen të mos e hanë atë dhe ta kthejnë atë në dyqan, ku ai do të rimbursohet. (IlFattoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed