Menu

ShBA thirrje BE-së “për hapjen e negociatave pa vonesë” me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë bërë thirrje që të Bashkimi Europian të përcaktojë një datë për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Në një postim në twitter, zëdhënësi i DASH shprehet e SHBA është e angazhuar dhe të përkushtuar për rrugën evropiane të dy vendeve Të Ballkanit Perëndimor.

Deklarata 

“Ne mbështesim hapjen e negociatave të pranimit në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë pa vonesë. Ne jemi duke u angazhuar në nivelet më të larta të qeverisë për të demonstruar përkushtimin tonë në rrugët evropiane të aspirantëve”, shkruan zëdhënësi i DASH.

alert.al/

 

Related Posts