Menu

Shkarkohet Drejtori i AKU, Bledar Skënderi. Në vend të tij, Jeta Deda, Drejtore e Shtetësisë në Ministrinë e Brendshme

Shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Këshilli i Ministrave, në mbledhjen e sotme të radhës, ka liruar nga detyra Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Bledar Skënderi dhe në vend të tij është emëruar Jeta Deda.

Z.Bledar Skënderi e mbante detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të AKU prej më shumë se një viti, ndërsa sot është liruar nga detyra.

Jeta Deda vjen nga Lezha është juriste në profesion dhe ka qenë punonjëse e Ministrisë së Brendshme, Drejtore e Dhënies së Shtetësisë

Alert.al

Related Posts