Menu

BE hulumtim për të rritur biodiversitetin dhe për të zvogëluar erozionin e tokës

Dheu është një ekosistem që mban gjallë bimë, kafshët. Tokat e shëndetshme janë themelore për të ardhmen tonë. Kjo është arsyeja pse hulumtimi i sponsorizuar nga BE mbi tokat është duke kërkuar mënyra të reja për të rritur përmbajtjen e karbonit në tokë dhe për të rritur biodiversitetin e tokës e për të zvogëluar erozionin e tokës.

#SoilMission #soil #soilhealth #soilmatters #soilgroën #sustainabelagriculture #sustainablefarming #agriculture #farming #spinach #euagrifood

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed