Menu

Ferma që përdoret për mësimdhënie dhe kërkime bujqësore

Qendra Federale e Arsimit dhe Kërkimit është një departament i Ministrisë Federale Austriake për Qëndrueshmëri dhe Turizëm. Kjo qendër përfshin një fermë konvencionale dhe një fermë organike që përdoret për mësimdhënie dhe kërkime bujqësore. Qendra pret mbi 400 studentë, si dhe mban 500 derra, 200 dele, 100 lopë dhe 50 dhi.

Kurset përqendrohen në menaxhimin e fermave, marketingun dhe menaxhimin e mjedisit dhe burimeve natyrore.

Objektet kërkimore përfshijnë 4 institute të ndryshme kërkimore, që punojnë në më shumë se 100 projekte kërkimore kombëtare dhe ndërkombëtare.

Postime të ngjashme

LINI NJË KOMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed