Menu

Vezët e freskëta L dhe XL të markës “Copav”, me prani të salmonelës enteritidis

Ministria e Shëndetësisë së Italisë raportoi tërheqjen nga prodhuesi të vezëve të freskëta L dhe XL të markës “Copav” për një pozitivitet ndaj Salmonella enteritidis zbuluar pas një analizave të kryera në feçet e pulave. Produkti në fjalë shitet në paketa prej 6 vezësh që i përkasin shortit me numër L22420650AVI me datë skadimi 16/11/2022, 22420655AVI me datë skadimi 17/11/2022, 22430669AVI me datë skadimi 23/11/2022 dhe 22440674AVI me datë skadimi 27/11/2022.

Vezët e kujtuara u prodhuan nga kompania Avimarche, në krahinën e Ankonës. Si masë parandaluese, kompania rekomandon konsumatorët të mos konsumojë vezët me numrat e shortit të treguara dhe të sjellë çdo pako në posedim në pikat e shitjes ku janë blerë. (IlFattoAlimentare)

 

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts