SONDAZHI NË ALERT – KOMPANITË MË TË MIRA TË VITIT 2021
*Sondazhi do të qëndrojë i publikuar nga 05.01.2022 deri me 31.01.2022. Më pas do të publikohen rezultatet dhe numri i votuesve për secilën kategori. Renditja për secilen kategori, është bërë sipas alfabetit

This poll is no longer accepting votes

Rrjeti më i mirë i supërmarketeve

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e përpunimit të mishit

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e përpunimit të qumështit

This poll is no longer accepting votes

Uji më i mirë

This poll is no longer accepting votes

Kompani më e mirë e prodhimit / importimit të pijeve freskuese, energjike dhe produkteve të tjera ushqimore

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e prodhimit të verës

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e prodhimit dhe shpërndarjes së miellit

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e prodhimit të vezëve

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e rritjes dhe shpërndarjes së shpendëve për mish

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë për kafe dhe çajra

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e prodhimit dhe shpërndarjes së vajit të ullirit

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e sigurimeve Jojetë

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e sigurimeve Jetë

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e telefonisë mobile

This poll is no longer accepting votes

Banka më e mirë

This poll is no longer accepting votes

Kompania më e mirë e shpërndarjes së karburanteve