Menu

Humbja e humoristit nga Kosova, Cima, filantropi Lazim Destani: Moment pikellues, do jete perhere ne kujtesen tone

Ndarja nga jeta e aktorit të humorit nga Kosova, Rasim Thaçi, i njohur nga të gjithë me emrin Cima, ka pikëlluar familjen e tij, por dhe mijëra shqiptarë që kanë qeshur saherë ai doli në skenë.

Filantropi e biznesmeni shqiptar Lazim Destani e ka konsideruar ndarjen e tij nga jeta si pikelluese dhe te dhimshme per artin shqiptar. Duke shprehur ngushellimet per familjen dhe miqte, Destani shkruan ne rrjetet e tij apciale se, ky eshte nje moment pikellues per te gjithe dhe se Cima do te mbetet perhere ne kujtesen tone.

Related Posts