Menu

Qendra Alert thirrje qytetarëve: Na kontaktoni për çdo vështirësi, do jemi zëri juaj!

Qendra ALERT iu bën thirrje të gjithë familjarëve që jetojnë  në Shqipëri që per shkak te situates se Coronavirus dhe situates se tyre ekonomike, jane ne veshtiresi financiare per te siguruar ushqimin e perditshem apo emergjenca per medikamente, te na njoftojne ne numrin e telefonit +355693028258 me thirrje, mesazh, Viber apo What’s App, duke treguar gjenealitetet, adresen e sakte dhe nevojat me te domosdoshme! Do bejme te pamunduren, qe te gjendemi prane jush, ne keto dite jo te zakonshme!

Nese do te kemi raste qe do te na duhet te levizim per shkak te situates, do te njoftojme, ai dhe do te kerkojme bashkepunimin e Policise se Shtetit.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts