Menu

Rreziku mikrobiologjik për konsumatorët e këtyre dy produkteve

Carrefour dhe Ministria e Shëndetësisë së Italisë kanë raportuar tërheqjen paraprake nga prodhuesi të një serie petullash me çokollatë nën markën Bernard Jarnoux Crêpier, për praninë e mundshme të Listeria monocytogenes. Produkti në fjalë shitet në pako me gjashtë copë (150 gram) me numër serie 256 dhe datë skadence 10.11.2022. Petullat e tërhequra janë prodhuar nga kompania Crêperie Jarnoux në fabrikën e vendosur në Francë (shenja e identifikimit FR 22.093.041 CE).

Është publikuar gjithashtu tërheqja paraprake e një serie farash susami organike nën markën ViviVerde Bio sepse përmbajë Salmonella. Paketimet në fjalë janë ato 250 gram me numër loti L138 / 22 dhe përdoret para datës (Tmc) 05/2023. Coop raporton se farat e susamit tashmë janë tërhequr nga pikat e shitjes në fjalë.

Si masë paraprake rekomandohet të mos konsumoni produktet me numrat e treguar të lotit dhe t’i ktheni ato në pikën e blerjes, ku do të rimbursohen ose zëvendësohen. (IlFAttoAlimentare)

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed