Menu

Veza “Beata” surprizon klientët e saj në këto ditë festash, ja çfarë ka pregatitur për ta

Vendi ynë është në izolim për shkak të përhapjes së pandemisë coronavirusit.

Teksa shumë biznese janë mbyllur pasi është e vështirë që të vijojnë punën si pasojë e masave strikte të marra nga qeveria, ka edhe nga ata që punojnë njësoj si para se të përhapej Covid-19.

Ky është rasti i vezës Beata, ku edhe në këto ditë mjaft të vështira për vendin tonë, punon me kapacitet të plotë që në tryezat e familjeve shqiptare mos të mungojë veza asnjë ditë.

Madje veza Beata ka menduar edhe për këto ditë festash, për Pashkët. Për të gjithë ata që sot blejnë vezët, Beata ka nxjerrë një paketim të veçantë.

Festo me vezën Beata, e cila ka vlera të jashtëzakonshme ushqyese për shëndetin e njeriut. Këto vezë ofrojnë proteina cilësore por edhe vitamina e minerale të dobishme. Këtu përfshihet: seleniumi, fosfori, vitamina B12 dhe antioksidantët, të cilët i mbajnë qelizat të shëndetshme.

Vezët Beata i marrin më të mirat këtij vendi, pasi janë produkt i pulave të shëndetshme, të rritura në ajrin e pastër të fushës me sherebelë dhe ujit të freskët që buron nga Bjeshkët në Malësinë e Koplikut.

Çfarë avantazhesh ka në krahasim me vezët e tjera?

Veza Beata garanton që ka një ujë të sigurtë që vjen nga bjeshkët e Malësisë së Madhe. Është gjithashtu i kontrolluar edhe ushqimi që konsumojnë pulat.

Beata është produkt i pulave shumë të shëndetshme që rriten me drithëra natyralë, pa rritës artificialë, që i bëjnë pastaj vezët të pasura me omega 3, zink, hekur, selen, vitamina dhe proteina.

Pjesa më e rëndësishme është se kompania është e vendosur në një vend të rrethuar nga bimë medicinale, ku janë 500 hektarë tokë të mbjellë me sherebelë dhe ajri është shumë më cilësor.

Çdo produkt Beata analizohet në laboratorin Noval, laboratori i vetëm i akredituar në Shqipëri me standardet më të larta europiane. Deri më sot asnjë vezë Beata nuk ka paraqitur problem për sigurinë ushqimore të konsumatorit.

Veza Beata plotëson të gjitha standartet për të eksportuar vezë në Europë, e ky është një detaj i rëndësishëm pasi do të thotë se kaluar të gjitha etapat përsa i përket pjesës higjienosanitare dhe pjesës së cilësisë.

Për këtë arsye, veza Beata nuk duhet të mungojë asnjëherë në shportën tuaj të ushqimeve.

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts