Menu

Vjeshta dhe gështenjat, çfarë duhet të dini

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët janë mbushur me shitës ambulantë që na sjellin gështenja të pjekura.

Këto janë 8 përfitimet shëndetësore të gështenjave:

  • Janë të mbushura me lëndë ushqyese
  • Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve
  • Ndihmojnë në shëndetin e zemrës
  • Kanë shumë fibra në përmabjtje
  • Përmisojnë nivelin e sheqerit në gjak
  • Ndihmojnë në humbjen e peshës
  • Ulin inflamacionin
  • Kanë veti potenciale anti-tumorale

Qendra Alert/Alert.al

Related Posts